KOSMOS 9

- AREA 51

torsdag den 17. december 2009

2010 Design & Color Trends prognoser

Som min stamgæster allerede kender, Trendoffice er den blog, hvor de kan altid finde de nyeste og mest professionelle information om tendenser inden for indretning og møbeldesign - fra alle de ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

onsdag den 16. december 2009

Precedential Nr. 40: Anvendelse af Bose, TTAB benaegter svig-Baseret Sammendrag dom Motion grund til faktuelle spoergsmaal vedroerende Intent

I dette afsnit 2 (d), 2 (e) (1) og fortynding-baserede opposition, opposer Enbridge, Inc. flyttet til summarisk dom på grund af svindel, hævder, at Sagsøger Excelerate aldrig havde anvendt det ansøgte-for-mærket ENERGY BRIDGE til forskellige tjenester reciteret i emnet bruger-baseret program. Excelerate indrømmede, at det aldrig havde anvendt varemærket for en af de anførte ydelser, transmission af olie, men bestridt manglen-of-use afgift som for andre ydelser. Bestyrelsen anvendte CAFC's svig standard, der er fastsat i In re Bose Corporation, 91 USPQ2d 1938 (Fed. Cir. 2009) i at benægte det beslutningsforslag, fordi der ikke fandtes egentlige spørgsmål af materiale faktisk om, hvorvidt Sagsøger \ "bevidst lavet denne repræsentation af brug med den hensigt at bedrage USPTO. \ "Enbridge, Inc. v. Excelerate Energy Limited Partnership, oppositionen nr. 91170364 (6. oktober 2009) [precedential].


I Bose, \ Federal Circuit ", fastslog, at svig opstår, når en ansøger bevidst gør en falsk, materiale repræsentation med den hensigt at vildlede USPTO. Standarden for at finde den hensigt at vildlede, er strengere end standarden for uagtsomhed eller grov uagtsomhed, og beviser af vildledende hensigtserklæringer skal være klar og overbevisende. \ "Desuden \" der ikke er bedrageri, hvis en falsk urigtige oplysninger er foranlediget af en ærlig misforståelse eller en fejltagelse uden overlagte hensigt at bedrage. \ "og \" [u] nless en part om svig kan pege på klare og overbevisende beviser, der understøtter tegning drage en slutning af vildledende hensigtserklæring, vil det ikke være berettiget til at vurdere, om et bedrageri påstand. \ "

Excelerate karakteriseret \ "i udsagnet i sin ansøgning, at det gav» transmission af olie «som» en utilsigtet, ærlig fejltagelse, "\" og fastholdt, at den efterfølgende ændring af recitering af tjenesteydelser [efter at oppositionen var indgivet] \ "korrigeret sit fejl i god tro. \ "[NB: Disse påstande, som Excelerate vises i sin modstand kort, uden nogen henvisning til støtte vidneforklaring eller beediget erklæring. - Ed.]. Det var nok for bestyrelsen:

Baseret på pladen før os, og anvendelsen af normerne er fastsat i In re Bose, konkluderer vi, at opposer har undladt at opfylde sine byrden for at bevise, at der ikke er noget egentligt problem, at sagsøgeren har haft forsæt til at vildlede USPTO, da den i sin ansøgning, at det var ved hjælp af dens ENERGY BRIDGE mærke for "overførsel af olie", som på datoen for indgivelsen af ansøgningen. På et minimum, ansøger om bevidst lavet denne repræsentation i brug med den hensigt at vildlede USPTO fortsat et ægte spørgsmål om forhold, der skal afgøres i en retssag.
Bestyrelsen har desuden konstateret, at de egentlige spørgsmål af materiale faktisk udelukket summarisk dom i spørgsmålet om svig med hensyn til Excelerate's brug af sit varemærke i forbindelse med \ "produktion af energi. \" Med hensyn til disse tjenester har Excelerate ikke indrømme, ikke-brug af varemærket.

Vi kan konkludere, at opposer har undladt at opfylde sin byrde for oprettelse af manglen på et egentligt problem, at sagsøgeren har haft forsæt til at vildlede USPTO, da den i sin ansøgning, at det var ved hjælp af dens ENERGY BRIDGE mærke til "produktion af energi", som af datoen for indgivelsen af ansøgningen. Desuden er posten ikke støtter den konklusion, at der ikke er noget egentligt problem, at sagsøgeren havde den fornødne vilje til at snyde, når det hævdes brug af sit varemærke i forbindelse med de tjenester, som ændret den 23. januar 2007. Som et minimum, er imidlertid, om ansøgeren bevidst lavet nogen af disse repræsentationer i brug med den hensigt at vildlede USPTO et egentligt spørgsmål om forhold, der skal afgøres i en retssag.
Hertil kommer, fordi posten var \ "uklar med hensyn til betydningen af" produktion af energi, en »ægte problem eksisterer som et centralt element i den svindel krav, nemlig om sagsøgerens påstand om, at det var ved hjælp af sit varemærke i forbindelse med" produktion af energi "var i virkeligheden falsk. \"

Og så bestyrelsen nægtet opposer sammenfattende dom bevægelse.


TTABlog kommentar: Et andet spil er blevet kørt gennem Medinol beslutning. Der vil du huske, trådte bestyrelsen summarisk dom sua sponte på grund af svindel. Pendulet har nu svingede temmelig meget til den anden yderlighed. Du har nu brug for den legendariske \ "rygende pistol \" for at få summarisk dom på grund af svindel.

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

torsdag den 3. december 2009

Hvordan man faar en praktikplads i bildesign

Hej venner,
i går jeg har fået en email fra en designstuderende bede mig om at skrive om, hvordan man får en praktikplads i bildesign. Det er en cool spørgsmål, som det ikke er let at answear, vil jeg prøve alligevel efter min daglige erfaring. Lad os begynde med at sige, at hver bil selskabet har en metode i udvælgelsen af unge talenter, så hvad jeg vil fortælle dig, er ikke en slags universel måde at gøre det. Generelt, hvor jeg arbejder, vi modtager via e-mail eller ved traditionel mail service porteføljer og cv'er med en præsentation brev.
Disse er de 3 vigtige elementer at have på et meget højt niveau, hvis jeg får en praktikplads ansøgning og CV eller motivation brev eller (værst) porteføljen er ikke så godt ... og det er det, jeg stopper ikke har nogen interesse i at gå på.
Cv'et
Den CV skal være god, meget professionel og præcis uden løgne (vi ser dem med det samme). Den CV kan have en hyggelig redaktionelt grafisk samme som dit visitkort. Den CV behøver ikke at have dit billede! For mere info om CV læse min artikel \ "For at få et job starter fra et godt CV \"
Motivation eller følgebrev
Motivationen brev er meget vigtigt for nogle virksomheder som franske og amerikanske dem, det er et brev, hvor kandidaten præsenterer ... fortsætte med at læse her

tirsdag den 1. december 2009

søndag den 22. november 2009

Silverlight Firestarter Videos Available

Om to uger siden David Makogon lavet et indlæg om, hvad der så var en kommende dage lang præsentation om Silverlight 3. Hvis du gik glip af det de videoer er nu tilgængelige on-demand via Silverlight streaming spilleliste. Afspilningslisten sektioner omfatter following.Event KickoffKeynote - Scott GuthrieSilverlight Oversigt - Tim HeuerExpressions 3 Oversigt - Adam KinneySketch Flow - Janete PerezSilverlight Toolkit - Marcos Matos.Net RIA Service - Brad AbramsSilverlight UIS med XAML Powertoys - Karl Shifflett




søndag den 15. november 2009

Livet Ifoelge litteraturen tesen

Jeg kunne ikke modstå låne denne ene fra Dorothy. Ligesom hende, gjorde jeg ikke finde det så svært. Min læseliste hidtil i år at have flere mulige løsninger på de fleste af spørgsmålene. Er et mysterium aficionado, jeg havde en særlig bred vifte af muligheder for de typer af død en! Du kan se, at jeg tog den nemme måde derude ...

Her er de instruktioner: \ "Brug kun bøger, du har læst dette år (2009), besvare disse spørgsmål. Prøv ikke at gentage en bogtitel. Det er en meget hårdere end du tror! \"

Beskriv dig selv: Lonely Werewolf Girl (Martin Millar).

Hvordan har du det: The First Person & Other Stories (Ali Smith).

Beskriv, hvor du i øjeblikket bor: Toronto Places (Mark Baraness).

Hvis du kunne gå nogen steder, hvor vil du hen? Betsy og The Great World (Maud Hart Lovelace).

Dine foretrukne form for transport: Why We Run (Bernd Heinrich).

Din bedste ven er: Pippi Langstrømpe (Astrid Lindgren).

Du og dine venner er: Human Voices (Penelope Fitzgerald).

Hvad er vejret: Arctic Chill (Arnaldur Indridason).

Du frygter: Den afskyelige mand (Maj Sjöwall & Per Wahlöö).

Hvad er det bedste råd, du har at give: What to Eat: En Aisle-By-Aisle Guide til Savvy valg af fødevarer og god mad (Marion Nestle).

Thought for the day: Himlen er Small (Emily Schultz).

Hvordan du ønsker at dø: Sweet Death, Kind Death (Amanda Cross).

Min sjæl's nuværende tilstand: A Hat Full of Sky (Terry Pratchett).

Hvis du har lyst til at have en gå på denne ene, anser dig selv for mærket!

søndag den 8. november 2009

Barnyard Smackdown

Tilsyneladende er dette et hele. Vores seneste eksempler på dyre-på-dyr vold viste kyllinger, der kæmper for de formodede ære for den kulinariske tradition, som snart ville kræve deres liv og svin sparring for lige så besnærende årsager.

Nu må vi se, hvad der sker, når rivalisering straddle arterne linje.

Alt om dette tableau er usmageligt. Fra og med det bærende filosofi, naturligvis: dyr, som henter deres spinkle selvværd fra deres smag, og at ty til brutalitet til at forsvare deres status som værdsat fødevarer.

Men detaljerne er gysende ubehagelige for: grisen håne den ko med sin tunge bælte, koen at skjule (tilbage?) Mærke bag hendes ryg, sæder fuld af barnyard tilskuere, der kom så ofte en eftertanke, i den ud - of-the-rampelyset rollen som dommer.

For at citere den romerske digter Juvenal (hvad, igen?): \ "To ting kun de mennesker, inderligt ønsker-brød og skuespil. \"

Nu, en ringe 1900 år senere, har dyrene bliver både mad og spektakel.





lørdag den 31. oktober 2009

U's A Bit

Bare snuble på denne video med titlen \ "Terry Kennedy AKA TK (Angela Simmons Ex Boyfriend & Member of Fly Society) Airs Out Bow Wow: \" Bow Wow Du har AB * tch. I Dont F * ck With You. Jeg Vil Mash Din Lil Ass \ "+ viser sin nye Sneaker Droppin 1 maj! \"

Jeg antager, at denne video er gamle, da han er opreklamerede sin skinnebensbeskytter-omfattede pro sko, men WOW WOW WOW WOW WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW WOW!



Er denne fyr fucking alvorligt? Jeg vidste, at hans musik var dårlig, men det er bare halt. Han tager denne \ "rap game \" alt for alvorligt. Jeg husker at læse interviews med ham, hvor han taler om at få hovedet lige og forsøger at komme ud af denne thug mentalitet, som fik ham skudt, men her er han ringer folk og bander på internettet.

Fuck, dette site har så mange latterlige TK videoer. Bare gå her og søg \ "Terry Kennedy \" og har en god »ol tid, fordi der er tonsvis af lort der. Som denne fantastiske Acapella freestyle:



Jeg kan godt lide, når han gør ansigter, hvor det ser ud som han har til at tage en lort.


Now THAT'S bandit!

Jeg synes virkelig, det er vanvittigt, at Baker sponsorer denne fyr. Jeg ved, at Baker er punk / trashy hip-hop crossover mærke, at sponsorer de dårlige boyz af sk8ing og alt det, men i det mindste de fleste af dudes på holdet er fantastiske på skateboard. TK ... godt han er helt sikkert bedre til skøjteløb end han er i rappe. Men det er stadig ikke sige meget.

Faktisk er det sjovt at faldt jeg over disse klip dage efter jeg lavede den aktuelle ugentlige meningsmåling, fordi alt, hvad jeg kan forestille mig, mens jeg ser disse klip er \ "Damn denne fyr gør Dyrdek og hans Axe reklamefilm ser legit så fuck! \" Vil du snart

torsdag den 22. oktober 2009

Haiku: - til efteraaret --

Jeg skriver haiku på kvidre. i stedet for stavrende gennem endeløse bunker af papir,
Jeg kan finde dem med et klik .....

her er en kortfattet udgave af mit sidste indlæg:


- Glad for at være her --

hunde gø ved daggry -

en mere blød stille morgen

tabte i efteråret tåge.



-soft -

mod min hud,

atmosfæren føles som fløjl

mindste regndråber.


- Vink --

Om morgenen afslører

mere spiderwebs, limned i lys -

harbingers af falde.


-valnøddetræ --

et enkelt blad tumler,

flagrer gylden til jorden

antydning af fald til at komme.


- Immanent --

falde tåge og slippe pærer,

Hveps-dækket frugt,

spiderwebs abound.


vty, j-lea

fredag den 16. oktober 2009

Hvad er mere spaendende end fotos fra en tur?

Så jeg har været udstationering disse rejsebeskrivelser på min blog for et par år nu. Sandsynligvis tredive af dem hidtil. Vegas, London, Dallas, New Yawk - over det hele. Min Denver Post (ikke at forveksle med deres avis af samme navn) fik samlet op af nogle Denver hjemmeside, som er forarget. Ifølge dem jeg \ "hader \" Denver. Wow. Først ned af, det gør jeg ikke, og for det andet, det er en humor stykke folkens!

Anyway, med risiko for virkelig pissing off the Mile Highers endnu mere, her er nogle af de nyeste billeder fra min rejse. Først - nogle fans af denne blog fra Cincinnati til at vise, at ikke alle hader mig. Ja, det er kun fire, men der var to andre, der var kaldt væk i sidste øjeblik. Okay, nu til (slurk) Denver.

Jeg fik taget til opgave at nævne tordenvejr. Harmdirrende commenters erklærede, at LA har brande og jordskælv, osv. (som selvfølgelig var helt nyt for mig). Så det var en gang i en million begivenhed? Vi tabte. Som du kan se, er jeg meget bekymret. Hvordan fanden skal jeg nu få en af vores spillere til at være på Postgame show? Dette var øjeblikke, før jeg blev proppet ned i en flagermus taske. Miste pitchers, som ikke kan kaste strejker er endnu mere over-følsom end Denverians. Her er den fabelagtige Denver Greyhound Bus Station og floppet hus, der bor ved siden af - på Ritz-Carlton.

Jeg vil ikke omfatte den næste, fordi det gør det synes jeg faktisk, \ "som \" Denver. Dette er fra Coors Field, når det er sol og herlige.
Nu til Cincinnati, hvor jeg klarede sig noget bedre, selvom jeg sprængte deres hellige chili.

Det er enten Reds 'maskot eller Ted Williams' faktiske hovedet.
I Røde klubhus er der et værelse kaldes kapellet, som jeg tror er bare et smart navn til golfklubber opbevaring closet. Jeg forventer nu, at mange religiøse grupper til at rippe mig en ny.
Den Quacky løb, mine damer og herrer. Teams kørte gennem en forhindringsbane med gummi ænder. Åh Gud, jeg kommer til at høre fra gråand samfund?
Din Quacky hold.


Og endelig, cornholing ... mellem samtykkende voksne.

I morgen vil jeg drøfte Frasier stuen sæt. Arkitektur-ærekrænkelse grupper at blive klar.

torsdag den 8. oktober 2009

Titler of Power

Det har været interessant at se, hvordan folk ringer til mig i den afrikanske kirke. Jeg er vant til umfundisi fordi folk hjemme i den uformelle bosættelser i JHB ikke kender forskellen mellem en minister og en lægprædikant og kaldte mig moruti og umfundisi hvor meget jeg protesterede. Tilfældigt, en til en, jeg Jenny - hele tiden. I et semi-formelle indstilling I'm umfundisi Jenny eller ved nogle af de Rhodos studerende præsten Jenny. Men begravelser er meget formelle.
Jeg er tilfreds med umfundisi (ærværdige eller minister), og jeg er tilfreds med Mama umfundisi (slags fru minister). Jeg er ikke tryg ved umfundisikazi. Jeg er sjældent kaldte det, og betyder både "kvindelige minister« og »præstens kone. Jeg føler lidt andenrangs, når jeg kommer, at en.
Så er der de mærkværdigheder. Ved begravelser jeg lejlighedsvis behandles som Tata mfundisi (hr. minister) - Jeg troede måske havde de dårlige syn, men det synes at være tilsigtet. Så i sidste uge var dette optrappet en hak! Jeg blev kaldt Bawo mfundisi (Fader minister).
Men i dag var jeg hævet to gange. Først blev jeg behandlet som Mongameli (hvilket betyder, chef, men i Methodist Church er Overlægen minister). Omkring en halv time senere blev jeg behandlet som Bawo Mongameli (Fader Superintendent).
Lige så godt, at jeg er en lidenskabelig tilhænger af Mattæus 23:8-10.

lørdag den 3. oktober 2009

Forbruger magasinet ABCs: Fuld round-up

Total forbruger magasin omløb dyppet med knap fire procent fra år til år i de første seks måneder af 2009.

torsdag den 24. september 2009

Sarah Fisher Gets .... EN NY BIL

Sarah Fisher blev overrasket med en ny Dallara chassis fra sponsor Willis E. \ "Wink \" og Libba Hartman af Hartman Oil Co

Da Sara ankom til hendes race butikken i morges, var hun bind for øjnene og førte i en overraskelse blandt familie, venner og de forsamlede medier.

Omkostningerne til chassiset er anslået til 300.000 $. Sarah's nuværende bil er syv år gammel, den ældste i serien. Hartman Olie blev en sponsor, når Hartman så Sarah får indsamlet af en anden bil i 2008 Indy 500. Han lærte om Fisher og hendes sponsor vanskeligheder på \ "Sportscenter. \"

\ "Jeg er så glade for at overraske Sarah, \" siger Hartman i en pressemeddelelse fra Sarah Fisher Racing. Hartman fløj ind fra Wichita, Kan., for overraskelse begivenhed. \ "Libba og jeg er så beæret over at være en del af dette team, og vi føler de er vores anden familie. Når du møder Sarah Fisher ikke alene er hun en fremragende racerbil chauffør og team ejer, men også hun er en fantastisk person, der er helt unik. Det er folk som Sarah, at gøre verden stor. \ "

Få flere oplysninger om afsløringen fra fra IndyCar.com 's Super Dave Dave Lewandowski HER.

Lave planer for at se Sarah bor på Chicagoland. Klik på linket for at se om billetter fra pressdog sponsor Billet City, og jeg får et lille stykke af den sag!

fredag den 18. september 2009

Recession i loebet af i Frankrig og Tyskland

Økonomien er skammeligste forfærdeligt, right? It \ 's så dårlig, at i dag, et billede er kun værd at 200 ord. På den anden side er den økonomiske afmatning i løbet af i Tyskland og Frankrig, og i USA, faldt ledigheden blot en smidgen sidste måned.
For at være fair, at recessionen var ikke \ 't som alvorlig i Frankrig og Tyskland, og gjorde ikke \' t starte så tidligt. Stadig, det synes langt fra tale om en anden depression.

tirsdag den 15. september 2009

Mere om Verfaille sagen i stamceller

Den californiastemcellreport drøfter den fornyede undersøgelse, som New Scientist af afgifter af data manipulation af voksne stamceller arbejdstager Catherine Verfaillie. Verfaille øjeblikket er en korrekturlæser af forslag til CIRM og en bemærkning til stamceller rapporten hed det:

Med hensyn til CIRM, hvis Verfaille virkelig er konkurrencedygtige og skrupelløse bevidst at tillade flere forekomster af data finagling at komme fra sin lab, så hun ikke skulle være medvidende om oplysningerne i CIRM tilskud. CIRM kan være nødvendigt at være endnu mere agtpågivende ikke kun om, hvem der ser hvad, men om kvaliteten af, hvad der kommer ud af CIRM penge. Hvis undersøgelsen virkelig bør gentages, kan CIRM tjener bedst området ved encourgaging forskere til at gentage det.


Til californiastemcellreport:

Af teksten - \ " 'Hvad er usædvanligt her er, at du er begyndt at få andre involverede mennesker \" - kan man kun undre \ "når \" taleren var under Hwang Woo Suk affære, der involverede flere mennesker , herunder en forsker, der gik fra Hwang's laboratorium til Schatten's laboratorium, og hvem der var ansvarlig for en del af svig. Er nævnt, i stemcellreport var, at Verfaille's MN arbejdet med voksne stamceller (og mulige manipulation af fotografier deraf), mens Hwang's koreanske arbejdet med embryonale stamceller, og både manipulation af billeder og komplet fremstilling af resultaterne, et mere alvorligt problem, harkening tilbage til Jan-Hendrik Schön. Både Hwang og Verfaille spørgsmål involverer patentansøgninger. Som et generelt spørgsmål, \ "urimelig adfærd \" er bragt op i retssager, ikke retsforfølgning, og en konstatering af urimelig adfærd kan have negative konsekvenser. IMIDLERTID, Federal Circuit nylig styrket indlægget standarder, hvilket gør det vanskeligere at hævde anklager om urimelig adfærd. [Se
NLJ historie tilretningsanlaeg analyse af Exergen sag?]
Af patent vinkler i Verfaille sagen, se

Patentansøgninger er involveret i Verfaillie sagen. Både stemcellpost og kommentere glip af et vigtigt punkt: svig og dårlig videnskab på områder som stamceller kan finde sted, fordi hele det pågældende samfund har en interesse i, at området kan komme videre, med flere investeringer. Som det blev påpeget i 88 J. Pat. & Trademark Off. Soc'y [JPTOS] 239 (marts 2006) [som beskriver de Hwang svig]:
Den manglende redaktører og dommere i tidsskriftet Science at opdage svindel i håndskrifter af Woo Suk Hwang forud for offentliggørelsen, og
udbredt accept af arbejde efter offentliggørelsen, illustrerer nogle vanskeligheder
ved at stole på peer review at godkende gyldigheden af det videnskabelige arbejde.

** I går, undersøgelsen af Verfaille blev til dels ske ved Eugenie Samuel Reich, der gjorde nogle tvivlsomme arbejde i Purdue Sonofusion sagen.

**

Se også

http://ipbiz.blogspot.com/2007/04/eugenie-reich-on-verfaillie-matter.html

http://ipbiz.blogspot.com/2007/02/adult-stem-cell-study-described-as.html

http://ipbiz.blogspot.com/2009/08/nlj-story-mangles-analysis-of-exergen.html

http://ipbiz.blogspot.com/2007/04/patent-applications-involved-in.html

fredag den 4. september 2009

Spaekhuggere besoege sociale klubber

Hundredvis af spækhuggere fra forskellige bælg jævnligt mødes for at socialisere, videnskabsfolk opdage.

mandag den 31. august 2009

tapet af Vincent Olm


tapet af Vincent Olm

fredag den 21. august 2009

Ting at overveje, foer de koeber en bil hos bilforhandlere

Er du en af dem, der planlægger at købe en ny bil eller en brugt bil? Hvis ja, så afgjort den vigtigste kilde til at erhverve en ny eller brugt bil er bilforhandlere. Den bedste del af at købe en bil hos bilforhandlere er du har en lang række muligheder, mange finansielle transaktioner og til tider endda vedligeholdelsesservice gratis. Men det vigtige punkt at bemærke er, at du må hellere købe en ny eller brugt bil fra registrerede bilforhandlere i stedet for at nå dem fra private forhandlere. Ud over dette, ...

tirsdag den 18. august 2009

Befores og dessert

Køkken
Før og efter ...




Gulerødder fra min have!


Mit første gladioli


De forreste haven april og august

lørdag den 8. august 2009

Biggles Fluer fortrydes, fejle jeg mener North

Den awesome Michael Palin, der 's komedie gruppe bruges til at forsigtigt mock Biggles adventure stories tilbage i Python dage, har været at læse en 1940 ' s Biggles eventyr bog "Biggles Fluer Nord" på BBC Radio 7. Det 's tilgængelige i hele verden via BBC iPlayer, fem episoder rådighed som jeg har sendt, men episode en udløber i dag, så der 's ingen tid at spilde.
BBC iPlayer ikke, 't trimme sine optagelser meget godt, så du altid nødt til at springe til omkring halvandet minut i, at komme til Biggles godhed.
Som Biggles ubrugt, I 've virkelig været at nyde dem.

tirsdag den 28. juli 2009

Din One Stop for Public Safety Equipment & Beklaedning

Hvis du leder efter retshåndhævelsesudstyr såsom engros politiets udstyr eller den offentlige sikkerhed udstyr og beklædning, dit nummer en løsning er CHIEF!
For når det kommer til disse udstyr, ingen gør det bedre end CHIEF! CHIEF har mere end 30 års erfaring apteringsarbejde ilden, EMS, retshåndhævelse og Landmåling industries.At CHIEF, prisfastsættelse af udstyret er virkelig valuta for pengene! Det fremragende personlig kundeservice kombineret med hurtig levering vil forlade dig virkelig tilfreds og komme tilbage efter mere! Selskabets hjemmeside er virkelig brugervenlig, så du kan finde, hvad du har brug for hurtigt og ubesværet! Det udstyr, der tilbydes af CHIEF selv kommer med et 90-dages returret politik. Hvad venter du på? Få din sikkerhedsudstyr med CHIEF dag!

lørdag den 25. juli 2009

Spil Online Domino Here!

Hvis du ligesom jeg, en elskerinde domino, der nu er en perle af et websted: DominoChamp.com der er for os!
På denne hjemmeside, kan du spille spil for to spillere, fire spillere og turnerings spil helt gratis! Pit og udfordre dine færdigheder med legioner af dominoeffekter kærester rundt om i verden og se, hvor du står!
Hvad mere er, hvis de grundlæggende funktioner er ikke nok til at satiate din hankering for spillet, kan du abonnere på hjemmesiden for flere funktioner og turneringer og gribe en chance for at vinde større præmier!
Nogle funktioner på denne webside er virkelig en behandling! Som et eksempel, spillere kan sende en "spotte" til en anden aktør i form af et kys, et håne eller et skrigende baby!
Jeg er allerede spiller på hjemmesiden dagligt, hvis du er en dominoeffekt fan, hvad venter du på? Kom og slutte sig til mig i dag!

fredag den 17. juli 2009

Omfattende daekning af den joediske Olympics indstillet til at begynde i Tel Aviv mandag aften

Mandag aften åbningsceremoni af 18. Maccabiah spil på Ramat Gan Stadion er noget af en forkert.

På det tidspunkt den berømte gardiner åbent på spil, flere sportsgrene vil allerede være i gang, der begynder søndag.

Men da det er umuligt at rejse over hele landet til at vidne hvert spil (og for vores internationale læsere, dobbeltdestilleret umuligt), The Jerusalem Post har fremhævet nogle af de matchups og hold for at se for de sportsgrene, der begynder at spille søndag og mandag. Så uanset om det er cricket eller fodbold, futsal eller softball, det er alle lige her.

søndag den 12. juli 2009

Happy 20th, Merge! Nu staa deres graesplaene.

Merge Records, den uafhængige record label grundlagt af Mac McCaughan og Laura Ballance af Superchunk, fylder 20 i år. Alt taget i betragtning fokuserer på, hvordan de skiller sig ud fra andre mærker ved at dreje overskud i disse forsøger økonomiske opgangstider. De kaster en fire-dages festival i denne måned, XX Flet i North Carolina, hvor det hele startede. Stand-out handlinger for festivalen omfatter M. Ward, The Magnetic Fields, The klientel, Superchunk, og den største handle fremmes af etiketten, Spoon.

onsdag den 1. juli 2009

Gazprom i Aserbajdsjan gas deal

Russisk gas gigant Gazprom har indgået en aftale for at importere naturgas fra Aserbajdsjan og derefter rør det til Europa.

Gazprom vil importere 500 millioner kubikmeter Azeri gas fra 2010, og det forventer importniveauer at stige.

Skiftet er ved at blive set af observatører, som et forsøg fra Moskva til at udvide sit greb om potentielle europæiske energiforsyning.

Europa bliver omkring 20% af sin gas fra Rusland via rørledninger i Ukraine - men sidste vinter rækker mellem Kiev og Moskva oplevede leverancer skæres.

Gazprom administrerende direktør Alexei Miller sagde, at hans firma også var blevet lovet prioritet i forbindelse med køb af gas fra den anden fase af Shakh Deniz Kaspiske Hav område.

Dette ses som en potentiel vigtig kilde til gas til EU-backed Nabucco-rørledningen, som omgår Rusland.

lørdag den 27. juni 2009

Her er argumentet for, hvorfor Obama maatte oenske det iranske studerende til at mislykkes

Obama's højeste udenrigspolitiske mål - faktisk det eneste udenrigspolitiske mål han har alvorligt leddelt andet end at gøre USA til en islamisk-worshiping, nuklear afvæbnet Pussycat - er at tvinge Israel til at lette oprettelsen af et 'palæstinensiske' state reichlet på jord at Israel befriet i en defensiv krigen i 1967. Mere



Obama det feje Lion

søndag den 21. juni 2009

Flu risiko 'stadig er lav ' efter doeden

Sundhed embedsmænd har insisteret risikoen svin influenza udgør for offentligheden fortsat lav efter virus hævdede sin første britiske offer og sin første i Europa.

Den skotske regering bekræftede søndag en patient med underliggende sundhedsmæssige problemer var død efter test positiv for H1N1-virus.

Ofret er underforstået, at være en 38-årig kvinde, der fødte for tidligt på et hospital i Paisley.

Sundhedseksperter siger hendes død betyder ikke, at virussen er "bliver grovere".

Død er det første uden for Amerika, hvor mere end 140 mennesker er døde siden den pandemiske begyndte.

Verdenssundhedsorganisationen erklæret en pandemi i sidste uge efter en kraftig stigning i antallet af tilfælde i Australien.

"Det betyder ikke, at virus bliver grovere"


Professor Hugh PenningtonAberdeen Universitet

Svin influenza har nu smittet næsten 500 mennesker i Skotland alene, ud af 1261 tilfælde i Storbritannien.

En erklæring udstedt af den skotske regering på søndag, sagde: "med beklagelse, vi kan bekræfte, at en af de patienter, som havde været på hospitalet, og var blevet bekræftet som lider under H1N1-virus, er afgået ved døden i dag.

"Patienten havde underliggende sundhedsmæssige betingelser."

Scottish Health Secretary Nicola Sturgeon sendte hende "dybfølte sympati" til patienten 's familie.

Men hun tilføjede, at det store flertal af dem, der var testet positive for svin influenza havde lidt fra "relativt milde symptomer".

'Døden forventede '

BBC 's medicinsk korrespondent Fergus Walsh forklarede, at svin influenza præsenteres en lidt højere risiko for personer med eksisterende respiratorisk sygdom, astma, hjerte-kar-sygdomme og til gravide kvinder.

Virologist professor John Oxford sagde, at på trods af de dødsfald, bør offentligheden ikke i panik.

"Jeg synes stadig chancen for picking up virussen er langt væk. Det er ikke til at blive værre i løbet af sommeren," siger han.

Han senere fortalte BBC, at selv om der forventedes at være en stigning i antallet af sager i efteråret, var allerede på plads.

"Storbritannien er de mest parate land i verden," sagde han.

Professor Hugh Pennington, en bacteriologist ved Aberdeen University, sagde død var trist, men blev "kan forventes".

"Det betyder ikke, at virus bliver grovere. Alle vidnesbyrd til dato viser, at virus er ikke at ændre på alle.

"Dette er en influenza-virus, er det på ingen måde adskiller sig fra en almindelig vinter influenzavirussen, så hvis der er tilstrækkeligt mange tilfælde nogle mennesker bliver nødt til at blive indlagt på hospital, og nogle vil dø."

Sporadiske tilfælde

Han tilføjede, at eksistensen af underliggende sundhedsmæssige problemer betød, at det var "mere sandsynligt" en patient vil få alvorlig form for virus.

I England har regeringen nu erkender, at hvad det udtrykkene "vedvarende samfund transmission" er nu ved at tage plads.

Dette er kendetegnet ved et øget antal af sporadiske tilfælde med nogen påviselig forbindelse med andre bekræftede tilfælde

Regeringen anslår, at Det Forenede Kongerige har nok antivirale lægemidler for 50% af befolkningen, men har planer om at øge dette tal til 80%.

Ministrene opfordrede folk til ikke at ændre deres normale adfærd og følge håndhygiejne retningslinjer.

lørdag den 13. juni 2009

Hanoi protester Kina forbud mod fiskeri med

Ved Nga Pham
BBC News

Vietnam har opfordret Kina til at standse forebygge vietnamesiske fiskere fra at arbejde i det, Hanoi siger er dens territorialfarvand.

Kina 's forbud mod fiskeri i Det Sydkinesiske Hav var "indblanding" med vietnamesiske fiskere, Hanoi sagt.

Det er anden gang i tre uger, at Vietnam har talt ud over forbud mod fiskeri og stigningen i anholdelser og bøder fra de kinesiske marinehjælpeskibe patruljer.

De spændinger, der er stoked af rivaliserende hævder at dele af det Sydkinesiske Hav.

Kina har været at håndhæve en årlig fiskeri moratorium siden 1999 for at bevare bestandene, men i år 's er blevet set af mange som meget hård.

Se kort, der viser rivaliserende krav i det Sydkinesiske Hav

Den øgede kinesiske marinehjælpeskibe patruljer "har skabt vrede blandt offentligheden, at ingen fordele for de bilaterale relationer", Vietnam 's viceudenrigsminister Ho Xuan Sønnen fortalte kinesiske ambassadør søndag Guoxiang ifølge de vietnamesiske udenrigsministerium ' s hjemmeside.

Hr. Søn også bedt de kinesiske myndigheder til at "stoppe operationer, der forhindrer vietnamesiske fiskere fra at gå om deres daglige arbejde" i områder, som Vietnam hævdede, som under sin suverænitet.

Der har været voksende vrede i Vietnam over forbuddet.

»Regeringen er nødt til at blande sig for at forsvare vores egne fiskere"


Nguyen Viet Thang, formand, Vietnam 's Fisheries Association

Who 's ret i Sydkinesiske Hav

Vietnamesiske aviser i de seneste uger har kørt kampagner mod hvad de kalder "den kinesiske sult Vietnam 's fiskeindustrien".

De har beskrevet, hvordan tusinder af fiskere i de centrale provinser har opholdt sig i havn af frygt for at blive anholdt, idømt en bøde eller endog skudt på af kinesiske patruljebådene.

Vidner er blevet citeret for at sige, at deres fartøjer blev forfulgt og overfaldet af udenlandske fartøjer.

Den seneste hændelse angiveligt fandt sted for to uger siden, da en vietnamesisk fiskekutter blev ramt og sank, men fiskerne escaped.

Nguyen Viet Thang, formand for Vietnam 's Fisheries Association, sagde: "Vores folk har altid været i disse områder, men de kinesiske nu bruge moratorium for at arrestere dem."

Hr. Thang opfordrede fiskerne til at udføre deres normale aktiviteter, men at indberette hændelser til myndighederne.

»Regeringen er nødt til at blande sig for at forsvare vores egne fiskere," sagde han.

Der er stadig mere åbent opfordrer i Vietnam for regeringen til at "stå vores jorden" i territoriale spørgsmål.

Men med den seneste besked, det synes Hanoi foretrækker at forsøge en diplomatisk løsning for tiden.

Retur til toppen

tirsdag den 2. juni 2009

Amerikanske doedsfald i Irak stige kraftigt i maj

Amerikanske militære embedsmænd bekræfter 24 ansatte blev dræbt i Irak i maj, den højeste samlede siden september 2008.

tirsdag den 26. maj 2009

Moder i hyldest til soldaten soen

Moderen til en britisk soldat, der døde efter en eksplosion i Afghanistan hylder hendes "fun-kærlige søn ".

søndag den 24. maj 2009

Burma 's San Suu Kyi er fastsat for retssagen

Af Jonathan Head
BBC News, Bangkok

Burma 's oppositionsleder Aung San Suu Kyi går på retssagen om gebyrer i forbindelse med et besøg i sit hjem af en amerikaner, der svømmede over en sø for at nå det.

Anklagerne mod fru Suu Kyi, der har tilbragt 13 af de sidste 19 år i husarrest, i vid udstrækning er blevet fordømt som grundløse.

Hvis han findes skyldig, hun står over for en fængselsstraf på tre til fem år.

Hun kunne også blive udelukket fra at anfægte første meningsmålinger i 20 år, som juntaen har planer om at holde i 2010.

'Påskud '

Denne retssag finder sted i en sådan hast og hemmeligholdelse, og om sådanne bizarre afgifter, at det allerede er blevet afvist som en farce af mange regeringer rundt om i verden.

Profil: Aung San Suu Kyi 'indbrudsalarmsystemer '

Inside Burma 's Insein fængsel

Ms Suu Kyi bliver forsøgt fordi tidligere i denne måned en amerikansk godt wisher ankom, uindbuden, på ryggen plænen i Rangoon efter svømning tværs af en sø.

Hendes advokat siger, at hun vil påberåbe sig ikke skyldige afgifter for at overtræde vilkårene for hendes husarrest. Han siger hun spurgte manden til at forlade, men han påberåbte udmattelse og fik lov til at overnatte.

Under alle omstændigheder er hendes hjem er en af de mest tæt bevogtet steder i Rangoon. Ms Suu Kyi 's tilhængere tror, at de militære myndigheder skal have gjort det muligt for mennesket at nå det, da han forsøgte samme stunt i november sidste år.

Ligesom tidligere politiske forsøg holdt bag fængslet mure, er der ingen udsigt til denne ene opfylder alle internationale standarder for retfærdighed. Hendes juridiske team vil have ringe mulighed for at placere en forsvar.

Den misforståede udnytte af en tilsyneladende velmenende person har nu givet militæret regeringen et påskud til at holde Burma 's (Myanmar) mest populære politiker låst op, mens den forbereder sig til et valg, som ser ud til at forlade generaler kører landet for mange år fremover.

lørdag den 16. maj 2009

Sammen er vi Beautiful

Jeg ikke plejer at bede folk om at gå på en bestemt måde, mens du læser blog. Du kan blive suspenderet fra en køn swing swooping ned til din bærbare computer for alt, hvad jeg pleje. Men jeg beder Dem venligst, hvis du sidder ned, og du får et øjeblik i din tid, skal du trykke spille på banen nedenfor svaje dine skuldre fra side til side, Læn hovedet, hvis du vil, og derefter rulle gennem disse billeder af Tim Ryan's A/W09 samling. Please, ingen quickie skimme-læse ruller som vi så ofte gør på RSS-læsere, men både spor og billeder kræver en langsom, stabil rulle, så du kan forestille sig langsomt swooshing din aermer / nederdele i disse fine fine strikkede kjoler, at Ryan har endnu en gang opdigtet med ...


Aldrig har sangen lyrics været så sandt, at en samling ...

Kan du ikke se, det er den kemi
Du må virkelig enige vi er smuk
Vi er så smuk

Hold swaying og forestille sig de strikkede farverige swoosh ...











fredag den 8. maj 2009

Madeleine mor 'frygtede vaerste '

Moderen til Madeleine McCann indrømmer hun lade sig "gå til den værste " som et nyt billede af den forsvundne pige er udstedt.

mandag den 27. april 2009

Stue indretning Beautiful Luksus White Leather Contemporary Sofa Loveseat Stue Indstil

Contemporary udsmykning Stue, Hjem og Have, Home Design, House Design, Interiør Design, læder sofa, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Stue Møbler, minimalistisk Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, møbler og dekor



• Polstring er "bench-made " - ved at bruge nogle af de fineste italienske læder kombineret med den bedste designet læder matche materiale tilgængeligt
• Kun solidt hårdttræ produkter anvendes i rammen byggeri. Alle hjørner er "blokeret ", nailed og limet til styrke og holdbarhed.
• Alle de sæder og rygge er høj densitet (1,7) skum til at give komfort og støtte
• Kun tunge gauge stål er anvendt til komfortabelt sæde og ryglæn støtte. Benene er lavet af poleret forkromet stål - godt for år ubekymrede brug.
• Sofa: H 30 "x D 35 " x L 88 "| | | Love: H 30 " x D 35 "x L 67 "

Læs info

Update for Hive Mind (ed)

Honningbier er meget vigtige spillere i vores web-o-liv; 80% af moderne afgrøde bestoevning afhænger af dem. For de sidste 4 eller 5 år, men de har været dø ud i stort antal fra en lidelse kaldet Colony Collapse Disorder. Efter meget fretting og hårdt arbejde, forskerne kan have fundet en kur.

onsdag den 15. april 2009

Batteridrevne boremaskiner

Bare troede, at jeg ville stille i mine to cent værd på batteri drives øvelser:

1. Min gamle trofaste er en DEWALT 18 V 1 / 2 "Hammer bore. Jeg har købt omkring 10 år siden (måske mere). Bortset fra rutinemæssige periodisk udskiftning af batterier, den har tjent mig godt. Jeg bruger det meste i min virksomhed og det har forenklet mit arbejde. nr. trække ledninger rundt eller søger efter en forretning osv. Det kan gøre en utrolig mængde af boring, herunder hamring (med magt, for at spare) på ét batteri. Jeg plejer købe nye batterier (det forekommer ca hver 3. år) på Lowes. De regelmæssigt have et salg, hvor du får 2 for $ 99. Jeg tror, Home Depot har samme salg. Efter alle disse år, jeg sidst var nødt til at tage det i en DEWALT servicecenter for en fuldstændig omlægning / rebuild. Dette er gjort for $ 99 max. Overvejer et nyt lige bore kører $ 275 +, er det det værd.

2. Selv på Home Depot en dag (ca. 2 år siden), de havde en særlig på 14,4 Milwaukee øvelser. Dette omfattede 2 batterier, en 14,4 flashlyset, boret, og hvis alle for $ 99 (ca. 1 / 2 pris). Jeg kunne ikke modstå. Dette er et professionelt bore, og selv om det ikke har hammer option eller en effekt, at min 18 V DEWALT gør, det gør et stort stykke arbejde på rutinemæssig boring / kørsel. Det er lighweight og let at bruge. Jeg bruger det meget på hjemmebane projekter (dæk bygning, drywall hængende, etc).

3. En anden gang på Home Depot (ca. et år siden), de havde en særlig om Ridgid 18 V 1 / 2 "Hammer bore der også omfattede en 18 V tilbagegående så! Det var kun $ 139 (ca. 1 / 2 pris). Selv om det kom i en canvas taske i stedet for en hård sag, jeg kunne ikke modstå den pris. Denne boret kom i real handy når mine DEWALT brød sammen i sidste uge (hvilket er grunden til det er i servicecenter lige nu). Jeg er nu i en dilemma med hensyn til, hvilke øvelsessituation er den bedste: den DEWALT eller Ridgid. Jeg hælder mod Ridgid. Jeg var virkelig glad for at få de 18 V og tilbagegående så. Jeg har en elektrisk Milwaukee, men der er en masse gange, når jeg kan ( nu & i fortiden) bruge et batteri op så. Nu har jeg det! Jeg brugte det den anden dag at trimme / niveau off toppen af hegnet stillinger så jeg kunne cap dem.

Jeg kan nævne, at jeg bruger disse værktøjer en masse (herunder professionelt), og jeg er meget tilfreds med dem alle. De har tjent mig rigtig godt.

Jeg kan også nævne, at jeg sjældent nogensinde har behov for at anvende en elektrisk bore længere. Ligesom måske 2 år siden.

torsdag den 9. april 2009

Hurtige tips om mellemstationer dit hjem

Enkle ændringer kan Oversæt til Big Bucks

Hvis du sælger dit hus, skal du sandsynligvis blive mellemstationer det.
"Det er altid bedst at dine lægge dine bedste mund frem i enhver situation, og dette er en måde for dit hus for at sætte sit bedste mund fremad, " sagde ejendomsvirksomheden guru Barbara Corcoran.
Fastsættelse op dit hjem, eller "mellemstation " den, som på ejendomsmarkedet kalder det, kan hæve din salgspris på alt fra fem til 20 procent, Corcoran siger.
Her er hendes tips for mellemstationer dit hus:

Rens dit hus. En beskidte badeværelse er det værste, anden kun til et beskidt køkken.

Lad lyset i. Vask dine vinduer, fordi beskidte vinduer holde lys. Og åbne nuancer. Dybest set folk som baggrund, så hvis dit rum har mørke farver, kan du overveje malerarbejde dem.

De-clutter huset. Clutter gør dit hus ser små og elsket.

Tag et pust. Hvis dit hus har en lugt, det er en kæmpe turnoff. Gør det lugter nice. Du skal måske en luftfilter.

Ret op på badeværelset. Først og fremmest, skal du sørge for det er rent. Så, se hvordan du kan gran det op. I det mindste, re-caulk alle områder, der falder fra hinanden.

Undersøg din hoveddør. Det er den første ting, folk vil se. Har det brug for en frakke af frisk maling?
Send dit kæledyr til bedstemor hus. En Barking hund er unwelcoming. Plus, mennesker kan være allergiske over for yor kæledyr.

søndag den 5. april 2009

Trailer til Hvis Vild ting er

Traileren til producent Spike Jonze 's urolige tilpasning af den prisbelønnede børn ' s historie Når Vild tingene er blevet frigivet. Det 's været længe undervejs. Hvis du don 't have tid til videoer, her ' s plakaten.
I 'm meget spændt på denne. I 'ma forælder, og se traileren gjorde mig forstå, hvorfor det er sådan en stor bog - det ' s så meget om Max 's forældre ' frygt som om Max selv.

søndag den 29. marts 2009

parlamentsmedlemmer: Politi obstruktion af journalister er uacceptabel

Politi obstruktion af journalister dækker protester er "uacceptabel", og der skal gøres mere for at gøre officerer bekendt med de regler, et parlamentarisk udvalg har fundet.

tirsdag den 17. marts 2009

stor generation eller st�rste generation ?

Nu er det tid til en mindre selviske kapitalisme -" Vi bør holde op med tilbedelsen af penge og skabe et mere humant samfund, hvor kvaliteten af de menneskelige erfaring er kriteriet ... accelereret økonomisk vækst ikke er et mål, som vi bør gøre store ofre. "Lord Layard udfordrer ortodoksi , måske det er tid til at tøjler i banker og prøv pible-up bailouts ? BTW Richard Layard's 2003 LSE lykke foredrag Jeg synes var smuk indflydelsesrige i reorientering økonomi tilbage i retning af en mere" utility-baseret 'tilgang i de seneste år, jf. stk. Giddens på ' tredje vej 'politik re: Blair, New Labour og nu Brown , nemlig . "at bygge i morgen i dag ..."
... hvilket får mig til at Obama: tredje wayist de hermeneutian ordre ? fra en del af sin �Q & A" på business rundbordskonference [ udskrift ]

Jeg tror vi har en moralsk forpligtelse til at sørge for, at i et land, dette rige, du dona � � t have enkelt moms ikke i stand til at sende deres børn til en læge, fordi de netop can� � � t råd til det, og de dona � � t have forsikring om deres arbejde ... Men når det er sagt, er jeg også kun har en meget nøgtern analyse om dette, som er vejen we� � � re på er uholdbar. Hvis du har seks, otte, 10 procent sundhedspleje inflation hvert eneste år, på et eller andet tidspunkt er vi alle brød ... vi can� � � t simpelthen bare tilføje en hel bunke af mennesker til et ødelagt system ... fordi derefter you� � � ll bare brød, at langt hurtigere ...



Så omkostningerne spørgsmål er ting, som vi faktisk synes, er den store drivkraft i hele denne debat ... Alle er enige om dette teoretisk, indtil du begynder at komme ind i de særlige ... resistens er ikke baseret på beviser, ITA � � s baseret på people� � � s interesser. Alle er slags gravet i. De ved, at systemet doesn� � � t arbejde, men i det mindste slags værker for dem i et bestemt aspekt. Og en del af årsagen til, at vi ikke blot designe vores egen plan og forsøge at jamme den ned i halsen af Kongressen er vi vil have dem til at se nogle af de modsætninger i deres egne holdninger ...



Ikke alt vil blive gennemført nu. Og det, ved den måde, går til en bredere spørgsmål med hensyn til vores budget ... budgettet dokument, som vi lægger frem er en 10-årig dokument. Vi er, som enhver organisation � � "ligesom alle dine, vi har at gøre langsigtet planlægning selv som we� � � re løse kortsigtede problemer. Hvis vi dona � � t gøre det langsigtet planlægning, så vi ender med at have mere kortsigtede spørgsmål igen og igen ...



We� � � re ikke vil have instant sundheds-IT alle næste år. Det samme er tilfældet på energiområdet ... Men hvis vi dona � � t begynde nu, hvis vi venter, indtil � � "at have debatten i 2012, og derefter pludselig viser det sig, at olie er på $ 150 en tønde igen, og vi siger, åh, hvorfor er det, at vi didn� � � t begynde at tænke over dette og gør nogle skridt nu til at regne det ud. Tja, at en � � s hvad Washington gør. Jer kunne ikke køre din forretning på den måde. Og så den tanke, at vi gør nogle langsigtede planlægning nu og forsøger at få denne by til at tænke langsigtet, at anden måde at en � � sa distraktion bare trodser enhver sund forvaltning praksis at IA � � ve nogensinde hørt om.
BONUS

Amartya Sen & Stephen Colbert



tidligere 1 2

tirsdag den 10. marts 2009

PROJEKTKONKURRENCE: Navn, at sikkerhed Firma !

AP: Blackwater Affaldsdepoter plettes mærkenavn

Raleigh, NC (AP) � � "Blackwater Worldwide opgiver sin plettes brand navn, som det forsøger at ryste et omdømme voldsramte ved ofte kritiseret arbejde i Irak, omdøbe sin familie på to dusin virksomheder under navnet Xe.

Moderselskabet er nyt navn udtales som bogstavet "z." Blackwater Lodge & Training Center � � "det datterselskab, der gennemfører en stor del af selskabets oversøiske operationer og hjemlige uddannelse � �" er blevet omdøbt US Training Center Inc., selskabet sagde fredag.


Beslutningen kommer som en del af en igangværende rebranding indsats, der voksede mere presserende efter en september 2007 skydning i Irak, at venstre mindst en halv snes civile døde. Blackwater formand Gary Jackson sagde i et notat til de ansatte det nye navn afspejler ændringen i virksomhedens fokus væk fra virksomhed med udbud af private sikkerhedsfirmaer.

Jeg ved det ikke. "Xe" bare synes slags fladt og kedeligt. Jeg er sikker på, at min Hellions kan komme med et bedre navn til "plettet" Blackwater.

How about:

Mercs R "Us
KillCom
GunCo
Pay N 'Slay

Suggestions? Bedste en vinder en paperback kopi af sikkert og sundt .

søndag den 1. marts 2009

Gazette: Residenter optimistisk fodbold stadion vil skabe arbejdspladser, hj�lpe virksomheder

Residenter optimistisk fodbold stadion vil skabe arbejdspladser, hjælpe virksomheder ; Prince George's embedsmænd pitching økonomiske frynsegoder at sikre DC United stadion.

Gazette, 26 februar 2009 ( Skalski ) .
http://www.gazette .net/stories/02262009/bowinew115605_32480.shtml


Kommentar: virker som en meget ensidig pro - stadion propaganda brik, der ikke nævner oppositionen til stadion, der har optrådt på PG-Politik og PrinceGeorges_Discussion postlister, eller af den tvivl, rapporteret af Gazette tidligere . Det er uheldigt, at Gazette ikke kontakte sådan vokale modstandere som Judy Robinson eller Mel Franklin for nogle balance i dette stykke.

(Indsendt den 25 februar 2009)

lørdag den 21. februar 2009

Potrzebie Ikke s� meget, nogen mere ...

MAD Magazine er endnu et offer for crappy økonomi. Det er skalering tilbage offentliggørelse til fire gange om året ...
Den dårlige nyhed kommer fra Steve Heller's Daily Heller. Ganske MAD er ikke hvad den plejede at være tilbage i dag, med næsten ingen af de oprindelige Gang af Idioter stadig rundt for at give craziness, men alligevel ... kan man forestille sig en verden uden Alfred E. Newman Jeg var lidt for ung til tegneserie version, men da jeg opdagede magasin omkring 1958 eller så der var ingen vej tilbage. Jeg synes stadig, at nogle af de bedste tegneserier kunst og skriver nogensinde er produceret i dette land blev offentliggjort i MAD.



Og hvad med dem, lp'er

onsdag den 11. februar 2009

Netanyahu lover at vælte Hamas-regimet i Gaza, hvis folkevalgte

 Billeder
� Likud lederen Binymain Netanyahu tirsdag lovet, at en regering ledet af ham ville vælte Hamas-styret i Gaza-striben.

"Tzipi Livni og befolkningen i Kadima scoffed på forudsigelser om raket brand. En regering, ledet af mig vil vælte Hamas-styre i Gaza og vil skabe et ophør af raket brand, "Netanyahu sagde under en rundtur i Ashkelon efter den første Grad raket angreb siden indgåelsen af Operation Støbte Bly omkring to uger siden.

I mellemtiden, tidligere IDF stabschef og Likud kandidat Moshe Ya'alon sagde, at der ikke ville være nogen ende på den globale terrorisme, indtil den islamiske regime i Iran blev fjernet. mere

torsdag den 29. januar 2009

SumoPaint - Photoshop i din browser

SumoPaint er en imponerende lille flash-applet, der efterligner Photoshop i din browser, komplet med lag og filtre. Se den i aktion.

tirsdag den 13. januar 2009

Westchester Softball Team Afkast fra World Series

 På søndag, Councilmember Rosendahl fremlagt en resolution underskrevet af hele byrådet til at lykønske Westchester Del Rey Little League's Junior Softball Team på deres fantastiske resultater i Little League World Series.

Holdet havde en kolossal mesterskabet sæson. Efter at vinde den regionale konkurrence i Arizona, holdet skredet til World Series og gjort det hele vejen til mesterskabet spillet. Den Puerto Rica hold, der repræsenterer alle i Latinamerika, vandt den endelige projektkonkurrencen om en regn-dyppes lørdag i Kirkland, Washington. Tillykke til Westchester Del Rey, nummer et team i USA, og nummer to hold i verden!

Over 200 mennesker klædt i lilla og rød deltog i fejringen at genkende disse 13 og 14 år gamle atletens fantastiske sæson.

Go West!

-Isaac Lieberman
Felt vicedirektør

mandag den 5. januar 2009

IDF begynder beskydning nordlige Gaza for 1. gang siden op begyndte

Images-3
� For første gang siden starten af Operation Støbte Bly, IDF begyndte sprængningspladser artilleri granater i det nordlige Gaza lørdag eftermiddag.

Rapporter sige artilleri enheder er at angribe mål i det nordlige Gaza, hvor palæstinensiske terrorister ofte brand raketter på det sydlige Israel. mere

lørdag den 3. januar 2009

JPG magazine folderne

JPG magazine går ud af markedet. Et eksperiment i crowdsourcing, og hjemsted for nogle fremragende fotos, magasinet og websted er færdig som mandag, Jan 5.
Som abonnent, jeg nød tidsskriftet. Det var altid en behandling, når det kom til postkassen; se fotos på print var mere tilfredsstillende end at se online-udgaver. JPG aldrig offentliggjort nogen af mine fotografier, og mens jeg var altid en smule overrasket over at få det "Tak, men nej tak" e-mail, når jeg så det færdige produkt, tænkte jeg: "Nå, * nu * Jeg forstår . "



Magasinet blev grundlagt af Derek Powazek og Heather Champ, og når selskabet ændret retning, og de forlod/blev tvunget ud, Derek's blog post om situationen startet (eller i det mindste reklame) en dustup at bedt en følelsesmæssig tråd om MeFi .



Den anden side ( 1 , 2 ) var mindre godt modtaget end Derek's version. Nogle mennesker mener de kontroverser kan have markerede begyndelsen til enden for JPG.



Under alle omstændigheder ser det ud, som om det websted, vil være op for blot et par dage. Hvis du kan lide fotografi og have en vis tid i denne weekend, skal du gå tage et kig.