KOSMOS 9

- AREA 51

torsdag den 24. september 2009

Sarah Fisher Gets .... EN NY BIL

Sarah Fisher blev overrasket med en ny Dallara chassis fra sponsor Willis E. \ "Wink \" og Libba Hartman af Hartman Oil Co

Da Sara ankom til hendes race butikken i morges, var hun bind for øjnene og førte i en overraskelse blandt familie, venner og de forsamlede medier.

Omkostningerne til chassiset er anslået til 300.000 $. Sarah's nuværende bil er syv år gammel, den ældste i serien. Hartman Olie blev en sponsor, når Hartman så Sarah får indsamlet af en anden bil i 2008 Indy 500. Han lærte om Fisher og hendes sponsor vanskeligheder på \ "Sportscenter. \"

\ "Jeg er så glade for at overraske Sarah, \" siger Hartman i en pressemeddelelse fra Sarah Fisher Racing. Hartman fløj ind fra Wichita, Kan., for overraskelse begivenhed. \ "Libba og jeg er så beæret over at være en del af dette team, og vi føler de er vores anden familie. Når du møder Sarah Fisher ikke alene er hun en fremragende racerbil chauffør og team ejer, men også hun er en fantastisk person, der er helt unik. Det er folk som Sarah, at gøre verden stor. \ "

Få flere oplysninger om afsløringen fra fra IndyCar.com 's Super Dave Dave Lewandowski HER.

Lave planer for at se Sarah bor på Chicagoland. Klik på linket for at se om billetter fra pressdog sponsor Billet City, og jeg får et lille stykke af den sag!