KOSMOS 9

- AREA 51

onsdag den 18. august 2010

Michael Reese nedrivning

I erkendelse af landemærker Illinois's udgivelse af deres årlige 10 mest truede Historic Places liste i dag, så lad os se tilbage på den mest truede arkitektoniske sted i byen Chicago: Michael Reese Hospital, blive ødelagt ligesom jeg skriver.







Med nedrivningen af disse bygninger, kan Chicago krav på endnu en af sine berømte firsts: den har ødelagt mere Walter Gropius bygninger end noget andet sted i verden! Virkelig en flot præstation at prale af.



Nedrivningen har magisk forårsaget en stor bevare væg, en lastbil trailer oplagsplads, seks jernbanespor, en 8-sporet motorvej, og en halv kilometer af afstanden til spontant forsvinde fra jordens overflade, og nu Bronzeville pludselig forbundet med søen, ligesom byen lovede det ville være, når de dumme gamle hospitalsbygninger blev endeligt ud af vejen.



Byen, i mellemtiden, har bebudet ingen udviklingsplaner for området. Det er næsten sikkert, fordi så mange udviklere febrilsk er at slå ned på deres dør og desperat forsøger at one-up hver anden, at byen fædre kan bare ikke gøre deres sind som en til at tage op.



Too bad der ikke var nogen bygninger, der allerede på sitet. Så ville de ikke have at gå ud og bygge en masse nye!