KOSMOS 9

- AREA 51

mandag den 4. januar 2010

[Opdateret Update] Prince of Persia trailer - Se og lyt som Jake Gyllenhaal samtaler British!

[Opdateret] har Traileren er taget ned på den første kilde - ikke en overraskelse. Du kan nu se det her - for tiden. Tweets tyder på, at traileren havde sine tv-premiere i morges i Storbritannien, på GMTV, og dette er den britiske version (og dermed brugen af ordet "biografer"). Hvis bare vi havde vidst .... Screencaps følge nederst i posten.



Nu har set den trailer et par gange, sidder på kanten af min plads, lyden forkrøppet højt på stereoanlægget, vejret holdt i, jeg har at sige, at jeg er meget stolt af Jake Gyllenhaal. På bare to og et halvt minut, Jake viste hvordan han havde bragt sig i denne rolle, at prinsen believable, elskelig, at Jake perfekt blanding af dorkiness, sexiness, humor, styrke og mildhed. Varme. Energi. Passion. Vægten er bare ret - ikke en kliché. Det har dybde og farve og Vid. Han kan også have mødt sin ligemand i den iltre prinsesse. CGI ser godt ud, men det er ikke overmande de aktører, som spiller i dette fantastiske landskab, da det styrter ned omkring dem, mens Jake til at springe, rulle, kolbøtte, klatre, kæmpe og kys. Bring it on!


Til sidst, og tidligere end forventet, er her de Prince of Persia trailer! Se den og lytte til Jake Gyllenhaal snakke British! Tilbage senere, når jeg har taget nogle dybe indåndinger og lagt sig ned for en tid i et mørkt rum. Mange tak til Commentor der postede linket! Vi skylder jer:)