KOSMOS 9

- AREA 51

lørdag den 30. januar 2010

Shit Talk

Så yeah, fuck det meningsmåling resultater. Mig og Ian besluttede vi vil prøve Shit Talk i morgen aften kl ca 10:30 Central Standard Time. Vi vil give det en chance, og hvis nogen ønsker at stille ind på, cool. Hvis ikke, fuck det.

Så hvis du gerne vil tune ind på den konstituerende udsendelse af YouWillSoon's Shit Talk Live, onsdag den 16 december, kl 10:30 CST, skal du klikke på dette link: http://www.ustream.tv/shittalk og mig, Ian, og hvem der ellers ønsker at komme over og få drukket live på internettet vil blive siddende omkring snakker lort, og besvarer spørgsmål via

E-mail eller MSN Messenger: shttalklive@gmail.com

AIM / iChat: shttalklive

Og vi kan endda have et telefonnummer til call-ins eller noget.

Bemærk, at for e-mail og chat-adresse, at det er \ "shttalklive \" med \ "jeg \" fraværende, fordi \ "shittalklive \" blev enten taget eller dem pussies ikke lade dig bruge bander.

Se dig i morgen aften maybe.you snart

fredag den 22. januar 2010

Dagslys

Jeg må indrømme, de har gjort et godt stykke arbejde, men jeg stadig ikke se, hvorfor de var nødt til at hacke ned hvert træ bar de Holly træ: (

Dette er udsigten fra beginnng af gyde, den brune porten i slutningen (til venstre af træer er vores). De har sat den nye hegn til at holde jorden op.



Tættere på min ende af gyden. Jeg tror, du kan se, hvorfor de fældet træerne, de er mere busk type end træ type. Måske hvis de var bare kufferter så ville de have forladt dem. Jeg kan se, hvad de forstår ved dem at bevise skjul ud for børn.
Jeg er lidt bekymret, da det sidste træ, der ligger bag min væg er faktisk på råd ejendom, så hvem ved, om det stadig vil være der i aften?


Her er udsigten fra min ende se sig tilbage ...


Og endelig min nye Udsigten fra min stue. Jeg har tænkt det måske ikke være så slemt, hvis mine naboer modsatte udbudt en 6 fod hegn. Det ville da gøre det hvide banen stald der ser tidier. Jeg regner jeg kunne dyrke noget foran mit skur til at vokse over taget, og derefter at ville skjule baggrund af KIA værksted. Det kunne være salvagable endnu. Jeg ville blive meget glad, hvis Rådet dame ville plante nye træer / bøsning / pivet noget større end glødepærer bag mit hegn. Jeg vil se, hvad hun siger.

lørdag den 16. januar 2010

9 / 11 MEMORIAL

søndag den 10. januar 2010

Pay Day!

Denne eftermiddag vil jeg være forelæsninger i Douglaston, New York (Long Island) på Garden Junque. Det er sådan en sjov program. I årenes løb har jeg samlet en række billeder af ting, som folk bruger til at accent deres have.

Denne cykel er en, som jeg bare nødt til at have i min egen have en dag. Det gør mig smil fra øre til øre, hver gang jeg ser på det!

En kæmpe kålorm, fotograferet i New York botaniske haver. Sådan en simpel struktur at gøre og anlæg, bør ikke vi alle har en af disse?

Ikke alle billeder er sjove eller skøre. Programmet er fyldt med masser af gode tips om sæder, gangbroer, arbors, pavilloner og så videre. For eksempel, mens du måske tror den lille pige i den blomstrede sundress er accent i haven, den egentlige genstand for fotoet blev bordet i baggrunden. Den husjer her tog en stor lerkrukke, vendte op og ned og malet det. Oven på basen hun satte stor tallerken, der normalt ville være i bunden af potten og oven i købet, at basen var et glas cirkel (den type, du lægger på en indendørs accent tabel). Sikke en charmerende siddeområde!

Jeg ville ønske jeg kunne beskære billedet til at vise dig tabellen helt tæt på, men disse er scannet dias, så jeg er begrænset, hvad jeg kan gøre med dem.

Hej! Aldrig sige aldrig. Jeg prøvede bare at beskære, at billedet og se det ud, det virkede! Hvor cool er det. Ok, tid til at starte min dans. Jeg kan ikke lade være med at danse rundt om huset, når jeg ved, der er en lønseddel kommer i.

tirsdag den 5. januar 2010

Køb el guitar hos Soundsourze.com

Hvis du står og skal købe en elektrisk guitar, skal du lægge din søgning ud på Soundsourze.com. Når du bestiller dine instrumenter via www.soundsourze.com får du konsekvent den bedste service, gode priser, samt top kvalitet. Dit produkt vil selvfølgelig komme sikkert frem til dig. Der er gjort virkelig meget ud af at emballere produkterne forstandigt. Soundsourze.com sikrer altid 14 dages fuld returret og hurtig levering. Uanset om du er ganske nystartet eller temmelig habil, kan du købe instrumentet for dig på http://soundsourze.com. Ligegyldigt om du kigger efter højtaler, indspilningsudstyr, trommeudstyr, undervisningsbøger, el guitar, guitarstrenge, bas tilbehør eller keyboards, kan du på Soundsourze.com blive betjent. Simpelt og bekvemt overstået.

mandag den 4. januar 2010

[Opdateret Update] Prince of Persia trailer - Se og lyt som Jake Gyllenhaal samtaler British!

[Opdateret] har Traileren er taget ned på den første kilde - ikke en overraskelse. Du kan nu se det her - for tiden. Tweets tyder på, at traileren havde sine tv-premiere i morges i Storbritannien, på GMTV, og dette er den britiske version (og dermed brugen af ordet "biografer"). Hvis bare vi havde vidst .... Screencaps følge nederst i posten.



Nu har set den trailer et par gange, sidder på kanten af min plads, lyden forkrøppet højt på stereoanlægget, vejret holdt i, jeg har at sige, at jeg er meget stolt af Jake Gyllenhaal. På bare to og et halvt minut, Jake viste hvordan han havde bragt sig i denne rolle, at prinsen believable, elskelig, at Jake perfekt blanding af dorkiness, sexiness, humor, styrke og mildhed. Varme. Energi. Passion. Vægten er bare ret - ikke en kliché. Det har dybde og farve og Vid. Han kan også have mødt sin ligemand i den iltre prinsesse. CGI ser godt ud, men det er ikke overmande de aktører, som spiller i dette fantastiske landskab, da det styrter ned omkring dem, mens Jake til at springe, rulle, kolbøtte, klatre, kæmpe og kys. Bring it on!


Til sidst, og tidligere end forventet, er her de Prince of Persia trailer! Se den og lytte til Jake Gyllenhaal snakke British! Tilbage senere, når jeg har taget nogle dybe indåndinger og lagt sig ned for en tid i et mørkt rum. Mange tak til Commentor der postede linket! Vi skylder jer:)