KOSMOS 9

- AREA 51

lørdag den 31. oktober 2009

U's A Bit

Bare snuble på denne video med titlen \ "Terry Kennedy AKA TK (Angela Simmons Ex Boyfriend & Member of Fly Society) Airs Out Bow Wow: \" Bow Wow Du har AB * tch. I Dont F * ck With You. Jeg Vil Mash Din Lil Ass \ "+ viser sin nye Sneaker Droppin 1 maj! \"

Jeg antager, at denne video er gamle, da han er opreklamerede sin skinnebensbeskytter-omfattede pro sko, men WOW WOW WOW WOW WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW WOW!



Er denne fyr fucking alvorligt? Jeg vidste, at hans musik var dårlig, men det er bare halt. Han tager denne \ "rap game \" alt for alvorligt. Jeg husker at læse interviews med ham, hvor han taler om at få hovedet lige og forsøger at komme ud af denne thug mentalitet, som fik ham skudt, men her er han ringer folk og bander på internettet.

Fuck, dette site har så mange latterlige TK videoer. Bare gå her og søg \ "Terry Kennedy \" og har en god »ol tid, fordi der er tonsvis af lort der. Som denne fantastiske Acapella freestyle:



Jeg kan godt lide, når han gør ansigter, hvor det ser ud som han har til at tage en lort.


Now THAT'S bandit!

Jeg synes virkelig, det er vanvittigt, at Baker sponsorer denne fyr. Jeg ved, at Baker er punk / trashy hip-hop crossover mærke, at sponsorer de dårlige boyz af sk8ing og alt det, men i det mindste de fleste af dudes på holdet er fantastiske på skateboard. TK ... godt han er helt sikkert bedre til skøjteløb end han er i rappe. Men det er stadig ikke sige meget.

Faktisk er det sjovt at faldt jeg over disse klip dage efter jeg lavede den aktuelle ugentlige meningsmåling, fordi alt, hvad jeg kan forestille mig, mens jeg ser disse klip er \ "Damn denne fyr gør Dyrdek og hans Axe reklamefilm ser legit så fuck! \" Vil du snart

torsdag den 22. oktober 2009

Haiku: - til efteraaret --

Jeg skriver haiku på kvidre. i stedet for stavrende gennem endeløse bunker af papir,
Jeg kan finde dem med et klik .....

her er en kortfattet udgave af mit sidste indlæg:


- Glad for at være her --

hunde gø ved daggry -

en mere blød stille morgen

tabte i efteråret tåge.



-soft -

mod min hud,

atmosfæren føles som fløjl

mindste regndråber.


- Vink --

Om morgenen afslører

mere spiderwebs, limned i lys -

harbingers af falde.


-valnøddetræ --

et enkelt blad tumler,

flagrer gylden til jorden

antydning af fald til at komme.


- Immanent --

falde tåge og slippe pærer,

Hveps-dækket frugt,

spiderwebs abound.


vty, j-lea

fredag den 16. oktober 2009

Hvad er mere spaendende end fotos fra en tur?

Så jeg har været udstationering disse rejsebeskrivelser på min blog for et par år nu. Sandsynligvis tredive af dem hidtil. Vegas, London, Dallas, New Yawk - over det hele. Min Denver Post (ikke at forveksle med deres avis af samme navn) fik samlet op af nogle Denver hjemmeside, som er forarget. Ifølge dem jeg \ "hader \" Denver. Wow. Først ned af, det gør jeg ikke, og for det andet, det er en humor stykke folkens!

Anyway, med risiko for virkelig pissing off the Mile Highers endnu mere, her er nogle af de nyeste billeder fra min rejse. Først - nogle fans af denne blog fra Cincinnati til at vise, at ikke alle hader mig. Ja, det er kun fire, men der var to andre, der var kaldt væk i sidste øjeblik. Okay, nu til (slurk) Denver.

Jeg fik taget til opgave at nævne tordenvejr. Harmdirrende commenters erklærede, at LA har brande og jordskælv, osv. (som selvfølgelig var helt nyt for mig). Så det var en gang i en million begivenhed? Vi tabte. Som du kan se, er jeg meget bekymret. Hvordan fanden skal jeg nu få en af vores spillere til at være på Postgame show? Dette var øjeblikke, før jeg blev proppet ned i en flagermus taske. Miste pitchers, som ikke kan kaste strejker er endnu mere over-følsom end Denverians. Her er den fabelagtige Denver Greyhound Bus Station og floppet hus, der bor ved siden af - på Ritz-Carlton.

Jeg vil ikke omfatte den næste, fordi det gør det synes jeg faktisk, \ "som \" Denver. Dette er fra Coors Field, når det er sol og herlige.
Nu til Cincinnati, hvor jeg klarede sig noget bedre, selvom jeg sprængte deres hellige chili.

Det er enten Reds 'maskot eller Ted Williams' faktiske hovedet.
I Røde klubhus er der et værelse kaldes kapellet, som jeg tror er bare et smart navn til golfklubber opbevaring closet. Jeg forventer nu, at mange religiøse grupper til at rippe mig en ny.
Den Quacky løb, mine damer og herrer. Teams kørte gennem en forhindringsbane med gummi ænder. Åh Gud, jeg kommer til at høre fra gråand samfund?
Din Quacky hold.


Og endelig, cornholing ... mellem samtykkende voksne.

I morgen vil jeg drøfte Frasier stuen sæt. Arkitektur-ærekrænkelse grupper at blive klar.

torsdag den 8. oktober 2009

Titler of Power

Det har været interessant at se, hvordan folk ringer til mig i den afrikanske kirke. Jeg er vant til umfundisi fordi folk hjemme i den uformelle bosættelser i JHB ikke kender forskellen mellem en minister og en lægprædikant og kaldte mig moruti og umfundisi hvor meget jeg protesterede. Tilfældigt, en til en, jeg Jenny - hele tiden. I et semi-formelle indstilling I'm umfundisi Jenny eller ved nogle af de Rhodos studerende præsten Jenny. Men begravelser er meget formelle.
Jeg er tilfreds med umfundisi (ærværdige eller minister), og jeg er tilfreds med Mama umfundisi (slags fru minister). Jeg er ikke tryg ved umfundisikazi. Jeg er sjældent kaldte det, og betyder både "kvindelige minister« og »præstens kone. Jeg føler lidt andenrangs, når jeg kommer, at en.
Så er der de mærkværdigheder. Ved begravelser jeg lejlighedsvis behandles som Tata mfundisi (hr. minister) - Jeg troede måske havde de dårlige syn, men det synes at være tilsigtet. Så i sidste uge var dette optrappet en hak! Jeg blev kaldt Bawo mfundisi (Fader minister).
Men i dag var jeg hævet to gange. Først blev jeg behandlet som Mongameli (hvilket betyder, chef, men i Methodist Church er Overlægen minister). Omkring en halv time senere blev jeg behandlet som Bawo Mongameli (Fader Superintendent).
Lige så godt, at jeg er en lidenskabelig tilhænger af Mattæus 23:8-10.

lørdag den 3. oktober 2009

Forbruger magasinet ABCs: Fuld round-up

Total forbruger magasin omløb dyppet med knap fire procent fra år til år i de første seks måneder af 2009.