KOSMOS 9

- AREA 51

onsdag den 13. oktober 2010

Finde Tabellen af dine droemme

Ikke mange mennesker tror, når de sidder i komfort af deres hjem, hvor vigtig en tabel i forhold til resten af møblerne. Hvis du ikke har borde dit værelse ville ikke være komplet.

En af de største investeringer, du kan aldrig gøre siden soveværelse møbler er at designe din spisestue. Dette er en elegant plads i ethvert hjem med hutches vise Kina, butler's tabeller, sengetøj og meget mere. Tabellen er selvfølgelig den vigtigste attraktion. Der er flere smart udseende, der vil tilføje luksus til dit værelse. Der er tabeller med blade, runde borde, pladser og meget mere.

Når du beslutter dig for det er tid til at føre dit værelse med en tabel, vil den stil og størrelse være afhængig af mængden af plads, du har, og møblerne, du ønsker tabellen til kompliment eller det rum, du ønsker at forbedre. Der er bord, der vil passe til enhver stil til at skabe ethvert look.

Start med at tænke på størrelse med et spisebord. En ideel måde ville være at tænke på størrelsen af det rum, hvor bordet skal placeres. Det er proportional med størrelsen af spisebordet. Et større rum kræver en større tabel at harmonisere rummets størrelse. Et mindre værelse har brug for en mindre tabel.

Selv om det er ikke det eneste kriterium for størrelsen af mellemmåltider bordet. Du vil også ønsker at holde for øje, at alle dine familiemedlemmer bør kunne sidde rundt om mellemmåltider eller spise bord. Prøv at få en tabel, der har stole til alle dine familiemedlemmer holde et ekstra stol eller to for en uventet gæst.

Et andet skridt er at tænke på formen på bordet. Hvis du ønsker en intim indstilling så pladsen tabellen er bedst. Dette vil sæde fire spisende gæster komfortabelt, og det vil spare lidt plads i dit værelse.

Tabellen, der er et rektangel i form vil ikke alene plads mere spisende gæster, men det vil gøre det mindre værelse ser mere rummelig. Hvis du vil have et bord, der gør samtalen lettere end en runde bord er et godt valg. Med den runde form de spisende gæster er ikke belastende at se hinanden ned på længden af et langt bord, men det runde mellemstore bordet vil forbruge en masse plads.

Når du bestemme, hvilken størrelse og form spiseborde lokalet kan rumme se på farver. For farver spisebordet, gå til den ordning, der går med resten af møblerne.

I højden over bordet, så sørg for at du ikke behøver at bøje til at spise eller for at nå højt i tabellen. Det bør være i niveau med albuerne og maven, mens i siddende stilling. Gå efter en moderne endnu subtil se siden spiseborde skal opbevares i længere tid end nogen anden møbel.

En anden faktor er at se på rummet for at se, om du vil oprette en formel spisestue eller en uformel spisestue. Den nærliggende møbler og indretning vil bidrage til at gøre den bedste beslutning.

Når du vælger en tabel, er det ofte lettest at vælge design, så se efter det materiale, der er bedst egnet til de aktiviteter, der finder sted på bordet. De tabeller, der er bedst egnet til dyrkning familier kan være attraktivt og stadig være funktionelle for alle medlemmer af familien.

Finde bordet af dine drømme er ikke svært. Før du køber, tage dig tid til at shoppe og sammenligne online. Du vil få et overblik over de unikke designs og stilarter, der vil tilføje skønhed til ikke kun dit værelse, men dit hjem og dine behov.