KOSMOS 9

- AREA 51

torsdag den 16. juni 2011

Websiden 3boligtilbud.dk kan skaffe tilbud paa svaevebane projektet

Det kan lade sig gøre at få tilbud at vurdere på svævebane, bålsted, parcelhus ombygning, granitbelægning, indkørselsanlæning og så godt som alle andre normale jobs via hjemmesiden. En fortsat stigende mængde arbejdsgrene tilmelder sig løbende, så man kan bare prøve, selv hvis det er tilfældet at det man er på jagt efter ikke er benævnt på sitet.

Helt fremtil dags dato har metoden været, at du selv kontakter specialister i lokalmiljøet, hvis du står med en svævebane opgave, der kræver fagfolk. Såfremt det skal vise sig at udviklingen stadigt udbreder sig, er dette indenfor kortere tid overstået.
Virksomhedernes fortjeneste ved at være tilknyttet metoden, kan klart findes i de ekstra købere de får, betragtet ud fra tidligere tiders metode, da kunderne normalt måtte opspore svævebane virksomheder via telefonbogen, som svævebane selskaberne naturligvis lige så vel betalte for at blive listet i. Det kan almindeligvis være en langsom og anstrengende opgave at få rettet henvendelse til en håndfuld fagfolk, med det formål at modtage forskellige prisoverslag. Selv det at etablere kontakt til et par svævebane virksomheder, med plads i kalenderen til at tage og løse projektet, kan normalt være utrolig kompliceret. Proceduren foregår på en sådan måde, at svævebane opgavens karakter skal indtastes en gang. Før du ved af det får du opringninger fra mindst tre svævebane fagmænd, der alle vil tage et nærmere kig på det pågældende svævebane arbejde. Så vælger du bare budet, der passer dig bedst muligt. 3boligtilbud.dk er behjælpelige med at skabe forbindelser imellem fageksperter i alle afskygninger og de kunder, som står og har brug for deres faglige kunnen. Føl dig ikke nødt til at gennemføre aftalen via ordningen da det skal noteres at det altid er 100 procent uforpligtende at få frembragt 3 svævebane aftaleforslag. At anmode om 3 svævebane tilbud er helt og aldeles fri for omkostninger, grundet at eksperten yder en mindre pris, som tillader at være indordnet serviceportalen. For fageksperten, er denne tilbudsmetode en hundrede procent målrettet markedsføring, i forhold til at betale til lokalbogen, de gule sider, forsk. husstandsomdelte trykartikler osv.