KOSMOS 9

- AREA 51

søndag den 5. oktober 2008

Indhent tilbud fra Opgaveformidling.dk

Opgaveformidling.dk er en nyere internet portal som tilbyder at bygge broer mellem forbruger og håndværker.
Opgaveformidling.dk letter den tidskrævende opgave konsumenter er nødsaget til at gennemgå når denne skal indhente tilbud fra virksomheder. Bare fortæl om arbejdet på hjemmesiden. 3 uafhængige eksperter kontakter dig med det formål at give et tilbud. Den service fra Opgaveformidling.dk er uden beregning og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale. Det er efterhånden meget brugt og anerkendt at få indhentet opgavetilbud ved brug af internettet. Indtil idag har man gjort sådan, at man som kunde selv ringer til eksperterne alle de gange man har et stykke håndværksarbejde, der skal udføres. Såfremt det, som antaget, viser sig at denne tendens stadig fortsætter bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som det har været set de seneste år, vil denne traditionelle metode ganske hurtigt være overstået. For i tiden som kommer vil det være sådan, at det er arbejdsstyrken der ringer til dig. Det er en anstrengende og tidsrøvende opgave at skabe kontakten til uafhængige håndværkere kun med det ene formål, at få fremskaffet flere forskellige forskellige bud at holde op mod hinanden. Bare det at få fat i nogle få fagfolk der har tid til at tage sig af arbejdets omfang er for majoriteten et besværligt projekt.
Opgaveformidling.dk kan være en rigtig god hjælp til at formidle kontakten mellem fagfolk af alle typer og de folk, som står og har brug for deres ekspertise. Fremgangsmåden foregår sådan, at man fortæller om sin opgave én gang på hjemmesiden Opgaveformidling.dk, og så er din opgave ikke længere. Inden for kort tid kontaktes du af 3 forskellige fagfolk, som vil tilse din opgave og tilbyde priser og betingelser. Efterfølgende udvælger du ganske enkelt tilbudet, som kan rumme dine behov på den bedste måde. Det er dog uforpligtende at indsamle priser og betingelser på Opgaveformidling.dk, så det skal ikke forstås som om at du er forpligtet at underskrive en aftale. Det er i øvrigt gratis at bede om et arbejdstilbud hos Opgaveformidling.dk, dersom specialisten må yde et mindre beløb som bidrager til at være indordnet ordningen. Nogle kunne derved spekulere på, om firmaerne tillægger beløbet fra sit abonnement i slutprisen, men sandheden er imidlertid en anden.

Alle de indvolverede fagmænd er opmærksomme på at bygherren vil få 3 konkurrerende alternative tilbud. Af samme årsag fremlægges man deres bedste pris de er i stand til, i håb om at blive udvalgt.
Fakta er, at denne metode forsikrer at jobbet bliver udført på én gang nemmere og samtidigt på bedre vilkår for kunder.
Specialistens fordel ved metoden ligger helt klart i de ekstra bestillinger han tilbydes, i forhold til tidligere tiders metode, hvor konsumenterne oftest eftersøgte virksomheden ved hjælp af den lokale håndbog. Denne, som denne for øvrigt også betalte for at være repræsenteret i. For firmaerne repræsenterer dette en aldeles målrettet markedsføringsmetode, fremfor at reklamere i lokalhåndbogen, de gule sider med mere. På Opgaveformidling.dk kan man få fat i aftaleforslag fra malervirksomheder, tømrerfirmaer, murerfirmaer, smedevirksomheder, gartnere, jordvarmefirmaer, VVS-firmaer, arkitekttegnere, og alle andre almindeligt benyttede håndværksgrene, men i øvrigt også revision, jurister osv.

Flere og flere nye brancher kommer løbende til, så du kan altid spørge. Det er som nævnt 100% gratis og uden at du er forpligtet til at købe noget.