KOSMOS 9

- AREA 51

torsdag den 18. oktober 2007

Lazars superstof

Vores moderne atom-teorier er blevet gennemtestet og afprøvet med stor præcision. De forklarer, at meget tunge grundstoffer, som f.eks. 114 og 115, er radioaktive og henfalder meget hurtigt.

På nuværende tidspunkt har forskerne stadig ikke helt identificeret grundstof 114, ununquadium, da det kun er lykkedes at lave tre atomer af det indtil nu. Det henfalder radioaktivt efter kun 0,58 millisekunder.

Grundstoffer med meget høje atomtal kan kun skabes kunstigt, og det er kun lykkedes for forskerne at fabrikere atomtallene 112, 114, 114 og 118 i ufattelig kort tid.

Lazar hævder, at anti-tyngde-motoren drives ved at bombardere grundstof 115 med protoner, så det bliver til grundstof 116, som så frigør en anti-brint-partikel. Denne reaktion er ikke observeret nogen steder før, men hvis den forekom ville den efterlade 99% af den oprindelige masse. Lazar forklarer alligevel, at 100% af stoffet omdannes til energi. Hvis 1% af det oprindelige stof er tilbage, og kun 1% omdannes til forskellige energiformer, er det ikke ulig det, der sker i normale kernekraftsværker.

Håndværker - colic-help - skateboard - illusion - farts