KOSMOS 9

- AREA 51

onsdag den 8. august 2007

Ufo-mekkaet i Nevada


Hver eneste morgen ankommer mindst 500 mennesker til en bevogtet terminal i Las Vegas’ McCarran Airport, hvorfra de går ombord i et af de mange Boeing 737-200 fly, som letter med kurs nord hver halve time.

Deres destination er Groom Lake, Area 51, militærets base, der er så hemmelig, at regeringen fortsat nægter at kende til dens eksistens.
Den er dog ikke mere hemmelig, end at Internettet og boghylderne vrimler med beskrivelser og beretninger om dette mystiske sted. Dette drømmeland, som eftersigende huser nedstyrtede rumskibe fra fremmede verdner, lig af rumvæsner og menneskets forsøg med hyperavanceret rumteknologi.

Militærområdets grænse er ikke indhegnet, men klart markeret med skilte, hvor den besøgende kan læse ”Use of Deadly Force authorized”, og som patruljeres af en anonym sikkerhedsstyrke.

I jeeps på bakkerne sidder de bevæbnede vagter bag tonede ruder, mens fjernstyrede elektroniske sensorer spredt blandt kaktusserne opfanger bevægelser langs kendte stier og veje.

Der går rygter om overvågningsudstyr, så avanceret, at det kan lugte forskel på et menneske og et dyr. Og mandskabet på landjorden får assitance af Sikorsky MH-600 Pave Hawk-helikoptere med FLIR-udstyr.

Dette er et moderne tabu-område, omgæret af mystik, fulgt af myter og pakket ind i top-hemmelighed, så det kan sætte gang i fantasien hos enhver. Kun den menneskelige forestillingsevne sætter grænser for, hvad der foregår i det forjættede teknoland.

Håndværker - colic-help - skateboard - threat - motorstorm