KOSMOS 9

- AREA 51

tirsdag den 28. august 2007

Shake Control?

Nu bliver jeg altså snart nødt til selv at prøve denne nye "walkman mobiltelefon" fra Sony Ericsson( I ved den fra Reklamerne netop nu (w580i). Jeg kan simpelthen ikke greje hvordan det kan være smart at den kan skifte nummer ved at blive "svirpet", når de samtidig lægger op til at man skal bruge den mens man dyrker sport? På den anden side kan jeg heller ikke tro at der ikke er tænkt over den slags...

Sony Ericsson w580i

En god forretning

Staten Nevada prøver ikke at dæmpe ufo-begejstringen.

Extraterrestial Highway i staten Nevada.
Guvernør Bob Miller omdøbte i 1996 'Route 375' til "The Extraterrestrial Highway", fartgrænsen er "Warp 7" og et andet skilt advarer mod "alien encounters next 51 miles".

De lokale gadehandlere og kræmmere har kronede dage, især efter filmen "Independence Day", hvor Area 51 spiller en prominent rolle. Men også TV-programmer og ikke mindst serien X-Files, har hjulpet den lokale handel på vej.

Håndværker - colic-help - skateboard - blonde - islam

onsdag den 22. august 2007

Coca cola Zero

Coke zero


Jeg fik besked på at se denne hjemmeside cokezero.dk. Selv om det ikke har meget med deres ganske udmærkede sukkerfrie cola at gøre, må jeg sige at siden er morsom.
Gode jokes, zero sugar og et par underlige, men alligevel underholdende "spil" man kan prøve. Prøv f.eks. at eksperimentere med reklamen: life as it should be..

mandag den 20. august 2007

Area 51's historie

Groom Lake Base stod færdig i 1955, og man startede tests af U-2 spionflyet. Siden da er maskiner som SR-71, Blackbird, F-117, Stealth-bombefly og det næsten sagnomspundne Aurora-projekt og – i konspirationsteoriernes verden altså også udenjordiske rumskibe – lettet fra ørkenbasens asfalt.

Formelt fik den hemmelige base navnet Watertown Strip, og i juni 1958 blev stedet officielt udpeget som Area 51 af Den Atomare Energikommision (AEC). Kommissionens tilstødende afprøvningsterræn blev kendt som 'The Nevada Test Site' og opdelt i nummererede områder.

Takket være adskillige Hollywood film og TV-serier kendes hele området i dag som Area 51, selvom den officielle betegnelse blev droppet i 1970'erne. På det tidspunkt blev basen overdraget til luftvåbnet, og siden er forskellige flytyper blevet testet på området.

Håndværker - colic-help - skateboard - short story - nancy owned

fredag den 17. august 2007

Rachel - byen nær basen

I dag er Area 51 ikke til at komme uden om. Militærinstallationen og den nærliggende by, Rachel, summer af rygter, historier og beretninger om sælsomme lysfænomener om natten.

Den lille by, der nærmest har udviklet sig til et ufo-mekka i stil med Roswell, har nu en fascinerede folklore om rumvæsner, sorte postkasser og nærkontakter.

Ejerne af kroen A’Le’Inn med skiltet "Earthlings wellcome" er fx sikre på, at de og beværtningen står under en venligsindet rummands beskyttelse.

Håndværker - colic-help - skateboard - gimleresults - asatru

Bob Lazar – Area 51 mytens begyndelse

Indtil 1989, var det kun enkelte ufologer, der beskæftigede sig med Groom Lake-basen.
Men det år tonede en mand frem på Las Vegas' TV-skærme og afslørede mange af Area 51's hemmeligheder. Hans navn var Bob Lazar, og han påstod, at han som atomfysiker og tidligere ansat på basen havde undersøgt teknologi fra fremmede rumskibes.

Han hævdede, at ikke mindre end ni skiveformede fartøjer blev fløjet fra et tophemmeligt anlæg, kaldet ”S-4”, ved Papoose Lake, 16 km. sydvest for Groom Lake. Han sagde desuden, at militæret på basen testede anti-tyngde-fremdrift ved hjælp af grundstoffet ununpentium (Atomtal 115).

De skiveformede rumskibe blev, ifølge Lazar, foræret til den amerikanske regering i starten af 1970’erne som et led i et udvekslingsprogram med udenjordiske fra Zeta Reticuli-stjernesystemet. Hvad USA's militær gav i bytte, vidner historien ikke noget om.

Lazar påstår selv, at han har en bachelor-grad i fysik og elektronik fra Pacifica Universitetet (et brevkursus-universitet), en kandidatgrad i fyisk fra Massachusetts Institude of Technology (MIT) og en kandidatgrad i elektronik fra California Institude of Technology(CalTech).

Bob Lazars beretning satte for alvor gang i myten om Area 51, fremmede rumskibe og hyperavanceret, udenjordisk teknologi. Og hvis den er sand - og hvis Bob Lazar er den han påstår, han er - så er han den første videnskabsmand, der har stået frem og "fortalt sandheden".

Håndværker - colic-help - skateboard - hoax - nanotech

onsdag den 8. august 2007

Ufo-mekkaet i Nevada


Hver eneste morgen ankommer mindst 500 mennesker til en bevogtet terminal i Las Vegas’ McCarran Airport, hvorfra de går ombord i et af de mange Boeing 737-200 fly, som letter med kurs nord hver halve time.

Deres destination er Groom Lake, Area 51, militærets base, der er så hemmelig, at regeringen fortsat nægter at kende til dens eksistens.
Den er dog ikke mere hemmelig, end at Internettet og boghylderne vrimler med beskrivelser og beretninger om dette mystiske sted. Dette drømmeland, som eftersigende huser nedstyrtede rumskibe fra fremmede verdner, lig af rumvæsner og menneskets forsøg med hyperavanceret rumteknologi.

Militærområdets grænse er ikke indhegnet, men klart markeret med skilte, hvor den besøgende kan læse ”Use of Deadly Force authorized”, og som patruljeres af en anonym sikkerhedsstyrke.

I jeeps på bakkerne sidder de bevæbnede vagter bag tonede ruder, mens fjernstyrede elektroniske sensorer spredt blandt kaktusserne opfanger bevægelser langs kendte stier og veje.

Der går rygter om overvågningsudstyr, så avanceret, at det kan lugte forskel på et menneske og et dyr. Og mandskabet på landjorden får assitance af Sikorsky MH-600 Pave Hawk-helikoptere med FLIR-udstyr.

Dette er et moderne tabu-område, omgæret af mystik, fulgt af myter og pakket ind i top-hemmelighed, så det kan sætte gang i fantasien hos enhver. Kun den menneskelige forestillingsevne sætter grænser for, hvad der foregår i det forjættede teknoland.

Håndværker - colic-help - skateboard - threat - motorstorm