KOSMOS 9

- AREA 51

tirsdag den 14. december 2010

Ring til at udvide brystscreening

En mammogram er en X-ray billede, der anvendes til at screene for brystkræft Relaterede historier

Årlig screening for kvinder i 40'erne med en familiær disposition for brystkræft kan redde liv, forskning antyder.

NHS mammografiscreening program tilbyder i øjeblikket en mammografi til kvinder i alderen mellem 50 og 70.

Men UK forskere sige en pilotundersøgelse viser regelmæssig mammografi bør gives plads til yngre kvinder, der har slægtninge med brystkræft.

En kræft velgørenhed sagde flere data var nødvendigt at afveje risici og fordele.

I undersøgelsen, som blev offentliggjort i tidsskriftet Lancet Oncology, kiggede på kvinder anses i moderat risiko for brystkræft, fordi de har slægtninge med sygdommen.

Screening anses uberettiget hos kvinder uden familiær disposition for brystkræft på grund af risikoen for en falsk alarm.

Kvinder med høj risiko - fordi de menes at have en genmutation forbundet med sygdommen - er allerede tæt vurderes med mange givet MRI-scanninger eller tilbudt tidlig operation.

I undersøgelsen ansættes 6.710 moderat risiko kvinder i hele Storbritannien, der fik en mammografi til at kontrollere for tegn på brystkræft hvert år i fire år.

"Det vil være vigtigt at afveje disse fordele omhyggeligt mod potentielle risici ved rutinemæssige mammografi inden der træffes beslutning om, hvorvidt screening reelt er den bedste fremgangsmåde for denne gruppe"

Hazel Nunn Cancer Research UK

Disse kvinder er i øjeblikket ikke er medtaget i de vigtigste NHS mammografiscreening program, som giver mammografi til kvinder i alderen 50-70 hvert tredje år.

Forskerne, ledet af professor Stephen Duffy af Barts og London School of Medicine og Tandpleje, Queen Mary, University of London, sammenlignet kræfttilfælde og dødsfald i denne gruppe med kvinder fra andre forsøg, der ikke var givet årlig screening.

De siger kvinderne givet screeningen var væsentligt mere tilbøjelige til at være i live 10 år efter en diagnose af kræft end kvinder i de to kontrolgrupper.

Professor Duffy fortalte BBC: \ "Det betyder, at årlige mammografi ikke mindske risikoen for at dø af brystkræft i denne gruppe af moderat risiko kvinder.

\ "Det betyder, at de kan gå ud og søge lægehjælp vide, at der er noget, der kan gøres. \"

Omtrentlige tal tyder på, at det sandsynligvis ville spare en ekstra 50 liv om året, tilføjede han.

\ "Det gør ikke \ 't lyde som meget, men det betyder meget for de mennesker, der befinder sig i denne gruppe, fordi de har slægtninge, der har haft brystkræft, \" forklarede han. \ "Det \ 's ikke et stort udgift til NHS. \"

Men Hazel Nunn, senior sundhedsoplysning manager hos Cancer Research UK, sagde det fulde billede var endnu ikke klart.

\ "Da det ser ud til 5.000 kvinder ville være nødvendigt at screenes for at redde et liv, vil det være vigtigt at foretage en afvejning af disse fordele omhyggeligt mod potentielle risici ved rutinemæssige mammografi inden der træffes beslutning om, hvorvidt screening reelt er den bedste fremgangsmåde for denne gruppe, \" sagde hun.

\ "Vi afventer resultaterne af yderligere forskning at måle risici. \"

NHS Breast Screening programmet sagde planer var på plads til at udvide screening til kvinder med en familiær disposition for brystkræft i fremtiden.

Vicedirektør, Sarah Sellars, sagde gældende retningslinier for kvinder med risiko for brystkræft på grund af deres families historie anbefaler, at visse kvinder skal tilbydes overvågning.

Hun sagde disse tjenester i øjeblikket var bestilt lokalt, men i fremtiden vil blive drevet af dem.

\ "I fremtiden vil NHS Breast Screening Programmer tage ansvaret for rutinemæssigt screening højere risiko kvinder under 50, \" sagde hun.

\ "Flere mammografiscreening steder er tiden ved at teste softwaren for at kunne håndtere disse kvinder effektivt.

\ "Denne tjeneste vil sidde sammen med vores nuværende mammografiscreening for kvinder i alderen 50 år og derover. \"

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 8. december 2010

Stemme for Jake Gyllenhaal og Prince of Persia og nyde den kemi, der er Jake og Anne

Før vi kommer i gang på video opdateringer til Love and Other Drugs, der er den gode nyhed i dag, at Jake Gyllenhaal er blevet nomineret til favorit actionstjerne og Prince of Persia til favorit actionfilm på People's Choice Awards 2011. Du kan stemme her, og du kan stemme en masse - så gør det!

Og nu med Love and Other Drugs Love Fest og flere videoer fra den sidste uge. Tak til PoPSugar for at sende mig videoen nedenfor.



Og der er meget mere hvor det kom fra. Her er nogle flere nye interviews med en temmelig dejlig par.







Her er en video fra Ekstra med mere snak om dampende scener. Og du kan se Jake og Anne ønsker Mary Hart tillykke med fødselsdagen i slutningen af dette link.

Og endelig ...

Billederne i dette indlæg er venligst udlånt af BBMISwear's Partner-in-kriminalitet, som fik nogle gode billeder af Jake, Anne og Ed om AFI Fest scenen sidste torsdag. Mange tak til hende for at dele dem med os!




Og endelig til sidst ...

Mere eventyr på vej! Jeg kan ikke sige noget om det endnu, så stay tuned!