KOSMOS 9

- AREA 51

mandag den 31. august 2009

tapet af Vincent Olm


tapet af Vincent Olm

fredag den 21. august 2009

Ting at overveje, foer de koeber en bil hos bilforhandlere

Er du en af dem, der planlægger at købe en ny bil eller en brugt bil? Hvis ja, så afgjort den vigtigste kilde til at erhverve en ny eller brugt bil er bilforhandlere. Den bedste del af at købe en bil hos bilforhandlere er du har en lang række muligheder, mange finansielle transaktioner og til tider endda vedligeholdelsesservice gratis. Men det vigtige punkt at bemærke er, at du må hellere købe en ny eller brugt bil fra registrerede bilforhandlere i stedet for at nå dem fra private forhandlere. Ud over dette, ...

tirsdag den 18. august 2009

Befores og dessert

Køkken
Før og efter ...




Gulerødder fra min have!


Mit første gladioli


De forreste haven april og august

lørdag den 8. august 2009

Biggles Fluer fortrydes, fejle jeg mener North

Den awesome Michael Palin, der 's komedie gruppe bruges til at forsigtigt mock Biggles adventure stories tilbage i Python dage, har været at læse en 1940 ' s Biggles eventyr bog "Biggles Fluer Nord" på BBC Radio 7. Det 's tilgængelige i hele verden via BBC iPlayer, fem episoder rådighed som jeg har sendt, men episode en udløber i dag, så der 's ingen tid at spilde.
BBC iPlayer ikke, 't trimme sine optagelser meget godt, så du altid nødt til at springe til omkring halvandet minut i, at komme til Biggles godhed.
Som Biggles ubrugt, I 've virkelig været at nyde dem.