KOSMOS 9

- AREA 51

tirsdag den 28. juli 2009

Din One Stop for Public Safety Equipment & Beklaedning

Hvis du leder efter retshåndhævelsesudstyr såsom engros politiets udstyr eller den offentlige sikkerhed udstyr og beklædning, dit nummer en løsning er CHIEF!
For når det kommer til disse udstyr, ingen gør det bedre end CHIEF! CHIEF har mere end 30 års erfaring apteringsarbejde ilden, EMS, retshåndhævelse og Landmåling industries.At CHIEF, prisfastsættelse af udstyret er virkelig valuta for pengene! Det fremragende personlig kundeservice kombineret med hurtig levering vil forlade dig virkelig tilfreds og komme tilbage efter mere! Selskabets hjemmeside er virkelig brugervenlig, så du kan finde, hvad du har brug for hurtigt og ubesværet! Det udstyr, der tilbydes af CHIEF selv kommer med et 90-dages returret politik. Hvad venter du på? Få din sikkerhedsudstyr med CHIEF dag!

lørdag den 25. juli 2009

Spil Online Domino Here!

Hvis du ligesom jeg, en elskerinde domino, der nu er en perle af et websted: DominoChamp.com der er for os!
På denne hjemmeside, kan du spille spil for to spillere, fire spillere og turnerings spil helt gratis! Pit og udfordre dine færdigheder med legioner af dominoeffekter kærester rundt om i verden og se, hvor du står!
Hvad mere er, hvis de grundlæggende funktioner er ikke nok til at satiate din hankering for spillet, kan du abonnere på hjemmesiden for flere funktioner og turneringer og gribe en chance for at vinde større præmier!
Nogle funktioner på denne webside er virkelig en behandling! Som et eksempel, spillere kan sende en "spotte" til en anden aktør i form af et kys, et håne eller et skrigende baby!
Jeg er allerede spiller på hjemmesiden dagligt, hvis du er en dominoeffekt fan, hvad venter du på? Kom og slutte sig til mig i dag!

fredag den 17. juli 2009

Omfattende daekning af den joediske Olympics indstillet til at begynde i Tel Aviv mandag aften

Mandag aften åbningsceremoni af 18. Maccabiah spil på Ramat Gan Stadion er noget af en forkert.

På det tidspunkt den berømte gardiner åbent på spil, flere sportsgrene vil allerede være i gang, der begynder søndag.

Men da det er umuligt at rejse over hele landet til at vidne hvert spil (og for vores internationale læsere, dobbeltdestilleret umuligt), The Jerusalem Post har fremhævet nogle af de matchups og hold for at se for de sportsgrene, der begynder at spille søndag og mandag. Så uanset om det er cricket eller fodbold, futsal eller softball, det er alle lige her.

søndag den 12. juli 2009

Happy 20th, Merge! Nu staa deres graesplaene.

Merge Records, den uafhængige record label grundlagt af Mac McCaughan og Laura Ballance af Superchunk, fylder 20 i år. Alt taget i betragtning fokuserer på, hvordan de skiller sig ud fra andre mærker ved at dreje overskud i disse forsøger økonomiske opgangstider. De kaster en fire-dages festival i denne måned, XX Flet i North Carolina, hvor det hele startede. Stand-out handlinger for festivalen omfatter M. Ward, The Magnetic Fields, The klientel, Superchunk, og den største handle fremmes af etiketten, Spoon.

onsdag den 1. juli 2009

Gazprom i Aserbajdsjan gas deal

Russisk gas gigant Gazprom har indgået en aftale for at importere naturgas fra Aserbajdsjan og derefter rør det til Europa.

Gazprom vil importere 500 millioner kubikmeter Azeri gas fra 2010, og det forventer importniveauer at stige.

Skiftet er ved at blive set af observatører, som et forsøg fra Moskva til at udvide sit greb om potentielle europæiske energiforsyning.

Europa bliver omkring 20% af sin gas fra Rusland via rørledninger i Ukraine - men sidste vinter rækker mellem Kiev og Moskva oplevede leverancer skæres.

Gazprom administrerende direktør Alexei Miller sagde, at hans firma også var blevet lovet prioritet i forbindelse med køb af gas fra den anden fase af Shakh Deniz Kaspiske Hav område.

Dette ses som en potentiel vigtig kilde til gas til EU-backed Nabucco-rørledningen, som omgår Rusland.