KOSMOS 9

- AREA 51

mandag den 27. april 2009

Stue indretning Beautiful Luksus White Leather Contemporary Sofa Loveseat Stue Indstil

Contemporary udsmykning Stue, Hjem og Have, Home Design, House Design, Interiør Design, læder sofa, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Stue Møbler, minimalistisk Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, møbler og dekor



• Polstring er "bench-made " - ved at bruge nogle af de fineste italienske læder kombineret med den bedste designet læder matche materiale tilgængeligt
• Kun solidt hårdttræ produkter anvendes i rammen byggeri. Alle hjørner er "blokeret ", nailed og limet til styrke og holdbarhed.
• Alle de sæder og rygge er høj densitet (1,7) skum til at give komfort og støtte
• Kun tunge gauge stål er anvendt til komfortabelt sæde og ryglæn støtte. Benene er lavet af poleret forkromet stål - godt for år ubekymrede brug.
• Sofa: H 30 "x D 35 " x L 88 "| | | Love: H 30 " x D 35 "x L 67 "

Læs info

Update for Hive Mind (ed)

Honningbier er meget vigtige spillere i vores web-o-liv; 80% af moderne afgrøde bestoevning afhænger af dem. For de sidste 4 eller 5 år, men de har været dø ud i stort antal fra en lidelse kaldet Colony Collapse Disorder. Efter meget fretting og hårdt arbejde, forskerne kan have fundet en kur.

onsdag den 15. april 2009

Batteridrevne boremaskiner

Bare troede, at jeg ville stille i mine to cent værd på batteri drives øvelser:

1. Min gamle trofaste er en DEWALT 18 V 1 / 2 "Hammer bore. Jeg har købt omkring 10 år siden (måske mere). Bortset fra rutinemæssige periodisk udskiftning af batterier, den har tjent mig godt. Jeg bruger det meste i min virksomhed og det har forenklet mit arbejde. nr. trække ledninger rundt eller søger efter en forretning osv. Det kan gøre en utrolig mængde af boring, herunder hamring (med magt, for at spare) på ét batteri. Jeg plejer købe nye batterier (det forekommer ca hver 3. år) på Lowes. De regelmæssigt have et salg, hvor du får 2 for $ 99. Jeg tror, Home Depot har samme salg. Efter alle disse år, jeg sidst var nødt til at tage det i en DEWALT servicecenter for en fuldstændig omlægning / rebuild. Dette er gjort for $ 99 max. Overvejer et nyt lige bore kører $ 275 +, er det det værd.

2. Selv på Home Depot en dag (ca. 2 år siden), de havde en særlig på 14,4 Milwaukee øvelser. Dette omfattede 2 batterier, en 14,4 flashlyset, boret, og hvis alle for $ 99 (ca. 1 / 2 pris). Jeg kunne ikke modstå. Dette er et professionelt bore, og selv om det ikke har hammer option eller en effekt, at min 18 V DEWALT gør, det gør et stort stykke arbejde på rutinemæssig boring / kørsel. Det er lighweight og let at bruge. Jeg bruger det meget på hjemmebane projekter (dæk bygning, drywall hængende, etc).

3. En anden gang på Home Depot (ca. et år siden), de havde en særlig om Ridgid 18 V 1 / 2 "Hammer bore der også omfattede en 18 V tilbagegående så! Det var kun $ 139 (ca. 1 / 2 pris). Selv om det kom i en canvas taske i stedet for en hård sag, jeg kunne ikke modstå den pris. Denne boret kom i real handy når mine DEWALT brød sammen i sidste uge (hvilket er grunden til det er i servicecenter lige nu). Jeg er nu i en dilemma med hensyn til, hvilke øvelsessituation er den bedste: den DEWALT eller Ridgid. Jeg hælder mod Ridgid. Jeg var virkelig glad for at få de 18 V og tilbagegående så. Jeg har en elektrisk Milwaukee, men der er en masse gange, når jeg kan ( nu & i fortiden) bruge et batteri op så. Nu har jeg det! Jeg brugte det den anden dag at trimme / niveau off toppen af hegnet stillinger så jeg kunne cap dem.

Jeg kan nævne, at jeg bruger disse værktøjer en masse (herunder professionelt), og jeg er meget tilfreds med dem alle. De har tjent mig rigtig godt.

Jeg kan også nævne, at jeg sjældent nogensinde har behov for at anvende en elektrisk bore længere. Ligesom måske 2 år siden.

torsdag den 9. april 2009

Hurtige tips om mellemstationer dit hjem

Enkle ændringer kan Oversæt til Big Bucks

Hvis du sælger dit hus, skal du sandsynligvis blive mellemstationer det.
"Det er altid bedst at dine lægge dine bedste mund frem i enhver situation, og dette er en måde for dit hus for at sætte sit bedste mund fremad, " sagde ejendomsvirksomheden guru Barbara Corcoran.
Fastsættelse op dit hjem, eller "mellemstation " den, som på ejendomsmarkedet kalder det, kan hæve din salgspris på alt fra fem til 20 procent, Corcoran siger.
Her er hendes tips for mellemstationer dit hus:

Rens dit hus. En beskidte badeværelse er det værste, anden kun til et beskidt køkken.

Lad lyset i. Vask dine vinduer, fordi beskidte vinduer holde lys. Og åbne nuancer. Dybest set folk som baggrund, så hvis dit rum har mørke farver, kan du overveje malerarbejde dem.

De-clutter huset. Clutter gør dit hus ser små og elsket.

Tag et pust. Hvis dit hus har en lugt, det er en kæmpe turnoff. Gør det lugter nice. Du skal måske en luftfilter.

Ret op på badeværelset. Først og fremmest, skal du sørge for det er rent. Så, se hvordan du kan gran det op. I det mindste, re-caulk alle områder, der falder fra hinanden.

Undersøg din hoveddør. Det er den første ting, folk vil se. Har det brug for en frakke af frisk maling?
Send dit kæledyr til bedstemor hus. En Barking hund er unwelcoming. Plus, mennesker kan være allergiske over for yor kæledyr.

søndag den 5. april 2009

Trailer til Hvis Vild ting er

Traileren til producent Spike Jonze 's urolige tilpasning af den prisbelønnede børn ' s historie Når Vild tingene er blevet frigivet. Det 's været længe undervejs. Hvis du don 't have tid til videoer, her ' s plakaten.
I 'm meget spændt på denne. I 'ma forælder, og se traileren gjorde mig forstå, hvorfor det er sådan en stor bog - det ' s så meget om Max 's forældre ' frygt som om Max selv.