KOSMOS 9

- AREA 51

søndag den 30. november 2008

Foto fredag - Den almindelige

Den fælles Solsort [Turdus merula] er en meget almindelig fugl, men også en af mine favoritter.
De altid synes helt nysgerrig og fræk, og jeg formoder, jeg kan sagtens forestille sig dem popping ud af en tærte, som de gør i Syng en sang af sixpence brnerim.


Det mærkelige ting om Solsortesletten er, at de ikke alle sorte. Kun de voksne hanner er virkelig sort [med en lys orange næb], hunnerne og de unge er brunlig.

Denne del-brun del-sort solsort er et første vinter mandlige. Til sidst, alle hans brune freathers vil tuurn sort.


Denne mand rent faktisk har nogle grålig-blå fjer, at tonen godt med spredte blomst kronbladenes.

Rimelig oddly, sin helt fælles for Solsortesletten at få hvide pletter.
Helt hvidt Solsortesletten, som generelt ikke er sande albinos er også muligt. de kaldes albinistic former, og de har generelt normal coloursed øjne regninger og ben og varierende grader af hvid fjer fra helt hvid til en speckling.


Denne unge solsort skjuler sig bag nogle blade tænker, at dens helt skjult - lucklily Jeg var kun jagt ham med et kamera.



Disse billeder er alle digiscoped bruger en lille 10x40 monokulare. Digiscoping betyder at tage billeder gennem en spotting anvendelsesområde eller telecope til at øge antallet af kameraet [normalt for naturen photograhy af fugle eller dyr, men også en teknik, som benyttes af astronomer ].

nye færdigheder for Ny Arbejdsplads

lørdag den 29. november 2008

Publishing Legend Robert Giroux Identitetskort Away ved 94

Sidste fredag offentliggøre legenden Robert Giroux (af Farrar, Straus, og Giroux) afgik ved døden. Han havde en fantastisk liv, redigering mange af de største forfattere i det 20. århundrede, herunder TS Eliot, Jack Kerouac, Flannery O'Connor, og Virginia Woolf.

h TTP://www.nytimes.com/2008/09/06/books/06giroux.html

fredag den 28. november 2008

jeg var på KPFK her til morgen !

Jeg blev interviewet af Sonali Kolhatkar denne morgenen på hendes vise, opstand Radio . Du kan høre interviewet her. Klik her for at lytte til det segment!!
Sonali er Fab! !