KOSMOS 9

- AREA 51

onsdag den 14. november 2007

Roswell hændelsen


Nylige og opdukkende udviklinger peger i retning af offentlig afsløring af UFO- og udenjordisk virke­lighed i meget nær fremtid. Det amerikanske GAO (General Accounting Office - et af kongressen ned­sat udvalg) har fuldført sin undersøgelse af det røgslør af dokumenter, der har relation til den i 1947 stedfundne opsamling og obduktion af udenjordiske kroppe fra tallerkenstyrtet ved Roswell. Denne undersøgelse havde fået sit opdrag af kongresmand Steven Schiff fra New Mexico Senator Diane Feinstein sluttede sig til anmodningen om, at GAO kiggede nærmere på Roswell hændelsen. GAO's rapport om Roswell og tilsvarende tallerkenstyrt, og hvilke dokumenterede fund der blev gjort, blev præsenteret for kongresmand Schiff og senator Feinstein den 28. juli 1995 og øjeblikkelig frigivet til pressen af kongresmedlemmet Schiff.

Roswell rapporten sagde, at tilsyneladende blev militære nøgledokumenter ødelagt uden bemyndig­else dertil. Kongresmedlem Schiff karakteriserede disse dokumenter som "vigtige" og sagde, at de "burde have givet flere oplysninger". Schiff sagde: "Militæret kan ikke forklare, hvem der ødelagde dem eller grunden dertil." Han tilføjede, at forklaringer fra luftvåbnet "aldrig passer sammen med den kendsgerning, at der dengang blev brugt en høj sikkerhedsklassifikation af militæret."

Ifølge Schiff har GAO's undersøgelse af Roswell hændelsen skabt røre og interesse blandt flere med­lemmer af den amerikanske kongres. Eftersom GAO udspurgte et antal mennesker og erfarede forskel­lige ting, der ikke stod i deres rapport, rapporteres det, at GAO forudser kongreshøringer.

Er luftvåbnets rapport nr. 3 om Roswell ved at dukke frem? I september 1994 udsendte det amerikan­ske luftvåben en rapport om Roswell hændelsen, der indrømmede, at man havde løjet over for den amerikanske offentlighed i 47 år. USAF indrømmede, at det, der blev tilvejebragt fra Roswell under iagttagelse af den yderste militære sikkerhed, ikke var en vejrballon. Men rapporten af september 1994 sagde, at det, der blev samlet op, "muligvis" var en spionballon, der medførte en detektor til måling af stråling i store højder (Projekt Mogul). Den 16. november 1995 rapporterede en pålidelig kilde, at en vis afdeling uden for luftvåbnets efterretningstjeneste var i færd med at udarbejde yderligere en tredje rapport om Roswell. Brudstykker fra denne USAF Roswell rapport nr. 3 er nu sivet ud til New York Times og rapporteres at indeholde oplysninger fra et klassificeret USAF dokument. Imidlertid kæmper luftvåbnets hovedkvarter nu med den uautoriserede udsivning af denne misinformation, der øjensynlig skyldes efterretningspersonel fra USAF


Håndværker - colic-help - skateboard - goodbye bafana - nano

torsdag den 1. november 2007

Maltesers

Så lige et betalt indlæg mere, mens vi er i gang (husk at klikke på begge links ;-))
Der skulle da heller ikke være noget i vejen for at skrive lidt om noget lækker Chokolade: selvfølgelig lige bortset fra at jeg bliver nødt til at rejse mig for at gå op til købmanden for hente nogle til at gnaske mens jeg ser videoen med pigesjov. Så kan jeg også lige tjekke om de er Light.. Og optage en video mens jeg spiser dem og vinde en rejse til New York!

Et drømmejob

Ved adskillige lejligheder har Lazar fortalt, at, bortset fra sikkerheden, så var jobbet ved S-4 et drømmejob. Han hævder at have haft 'Q-clearance', så han kendte til kravene ved at arbejde på et tophemmeligt anlæg. Alligevel begik han lovbrud og gav informationer videre til sine venner. Hvorfor han satte sit drømmejob på spil, er der ingen forklaring på.

Som en afsluttende bemærkning kan berettes, at Bob Lazar i juni 1990 erklærede sig skyldig i rufferi for at undgå anklager om prostitution-relateret kriminalitet. Den prostituerede Toni Bulloch havde haft Bob Lazar som kunde, og han havde derefter hjulpet hende med at åbne et bordel. Han installerede computere og holdt arkiv med hendes kunder, tog 50% af hendes indtjening og forsøgte at rekruttere andre kvinder.

Han blev idømt 6 måneders betinget fængsel, 150 timers samfundstjeneste, beordret til at opsøge psykoterapi og holde sig fra bordeller. Samme år solgte han sine filmrettigheder.

Håndværker - colic-help - skateboard - threat - game

Extinction

Extinction hedder den kommende biograffilm fra Resident Evil serien. Alt efter traileren at dømme bliver der masser af splat, gys og gore, samt en masse uhyggeligt gode effekter til at understøtte det hele. Så må vi vente og se om også handlingen lever op til resten, når nu forventningerne på forhånd er sat højt hos undertegnede.

Resident Evil Extinction