KOSMOS 9

- AREA 51

lørdag den 8. september 2007

masterseek

Masterseek.com is a business to business search engine, which of course can be used by private people as well. In the search engine you can find information (contact details, product descriptions ond so forth)about around (at present) 45 million companies around the world (and growing). Enter your own company details today, showcase your products to the world.

masterseek

Koks i fysikken

En uddannet fysiker, som hører hans beskrivelser af anti-tyngde-fremdrift og grundstof 115’s egenskaber, har mildest talt svært ved at tage ham alvorligt. I TV-shows og i radioen har Lazar demonstreret en så mangelfuld viden om fysik, at han sandsynligvis ikke engang er i stand til at løse en simpel differentialligning.

Lazars forklaring på de tyngdebølger, der skulle drive det fremmede rumskib, er noget videnskabeligt sludder.

For det første påstår han, at tyngdebølger er en del af det elektromagnetiske spektrum. Men det vil svare til en påstand om, at tyndebølger er en form for lys – og det er de ikke.

Det elektromagnetiske spektrum er lysets spektrum, fra radiobølger over det synlige lys til radioaktive gammastråler. Og lys består af masseløse partikler kaldet fotoner. Tyngdebølger er på den anden side små krusninger i selve rum og tid, der laves af masseløse partikler kaldet gravitoner.

For det andet hævder Lazar, at hans tyngdebølger passerer en forstærker, som sender dem millioner af km ud i rummet. Det skulle betyde, at hans tyngdebølger øjeblikkeligt når ufatteligt langt ud i rummet og dermed bevæger sig hurtigere end Universets topfart på 300.000 km/s.

Vi har aldrig observeret noget, der bevæger sig hurtigere end de 300.000 km/s - også kendt som lysets hastighed.

Håndværker - colic-help - skateboard - islam - nine-eleven

torsdag den 6. september 2007

odds 1000-klubben

Hvis du har nok forstand på sport, og følger med i hvad sker, hvilket undertegnede ikke helt kvalificerer sig til, kan du her finde tips til at profitmaksimere dine bets på oddset. Lad det være fodbold eller andet. Der er meget mere at hente på dette site. Hvis du er en rigtig drengerøv, og har et tåbeligt citat, som din kæreste har ytret i forbindelse med en sportskamp, kan du vinde et pizza-gavekort på 5000 kroner - Og få en pizza opkaldt efter dig!!
www.derersaamegetkvinderikkeforstaar.dk

Fakta om manden

Da skeptikerne begyndte at tjekke Bob Lazars baggrund, opdagede de hurtigt, at han ikke kunne fremvise eksamensbeviser fra noget universitet, hverken MiT eller Caltech. Det forklarede Lazar enten ved, at regeringen har stjålet hans eksamensbeviser, eller ved dette svar, som han gav i radioprogrammet 'Billy Goodman Happening' 20. december 1998, da en lytter ringede og spurgte, hvor han gik i skole: "Det vil jeg helst ikke sige, fordi jeg på nuværende tidspunkt arbejder med dem under kontrakt, og jeg har problemer nok som det er."

Det har kun været muligt at finde hans gymnasiediplom fra Westbury Highschool i New York.

Ufologerne forklarer, at mandskabet på S-4 har været så opsatte på at sætte Bob Lazar i et dårligt lys, at de har hjernevasket ham til at tro, at han besidder de to kandidatgrader. På den måde ligner han en svindler, der bare er ude på at profitere på ufo-manien.

Håndværker - colic-help - skateboard - egypt - cambodia

lørdag den 1. september 2007

bloggerwave

Du undrer dig måske over hvorfor der her i bloggen pludselig dukker indlæg op om telefoner og læskedrikke? Tjen penge på din blog - såre simpelt. Hvis du har klikket på linket, ved du det allerede, men hvis ikke så lad mig slå fast: det er betalte indlæg. Du kan gøre det samme. Det koster intet, udover et par minutter af din tid, at tilmelde sig. Hvad venter du på?

Bloggerwave

Fakta om myten

Skeptikere er ikke i tvivl om, at der foregår noget hemmeligt på Area 51, men det behøver ikke have udenjoridsk karakter: Journalisten Leslie Stahl, fra CBS-nyhedsprogrammet '60 Minutes', bragte for et par år siden en historie om, at Area 51 var depot for giftige kemikalier. Flere tidligere medarbejdere og enker efter samme har lagt sag an mod regeringen for skader og dødsfald efter håndtering af det farlige affald. I følge udsendelsen følger basen ikke regler og love på området, men indtil videre har regeringen afvist sagerne på grund af national sikkerhed.

Håndværker - colic-help - skateboard - tsunami - kina